søndag den 12. juni 2011

Ulkomaisen hallituksen väitetään takana cyberattack IMF

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/s_v6cz0QYLk/foreign-government-allegedly-behind-cyberattack-on-imf.ars:


Kansainvälinen valuuttarahasto kärsinyt "merkittävä rikkominen" aikaisemmin tänä vuonna, että saa hakkerit päästä "suuri määrä" tietoja, henkilöstön ja hallituksen jäsenet kertoivat sähköpostitse viime viikolla. Organisaation ei ole esittänyt julkisen lausunnon, mutta lähteet puhuvat New York Times sanoi , että rikkominen kesti useita kuukausia, ja lähde "tuntee iskun" kertoo Bloomberg että hyökkäys oli työn määrittelemättömän ulkomaisen hallituksen.


Henkilökunta kerrottiin, että epäilyttävän tiedoston siirto havaittiin kaksi viikkoa sitten, ja että nämä liittyivät vaarantunut pöytätietokoneen IMF: ssä. He olivat myös vakuutti, ettei ollut näyttöä siitä, että henkilötietoja on tehty tai että ne olisivat petosten uhreja.


Hakata ajalta ennen pidätyksen IMF toimitusjohtaja Dominique Strauss-Kahn syytettynä seksuaalisesta assualt. IMF pitää yksityiskohtaisia ​​taloudellisia tietoja ulkomaisten talouksiin samoin kuin asiakirjat neuvottelut ja keskustelut näiden maiden kanssa, joista suuri osa on yksityinen ja herkkä, ja se on tämä tieto, joka oli todennäköisesti tavoite. Muut rahoituslaitokset, kuten Ranskan valtionvarainministeriön ja ​​Kanadan talousosasto ja valtiovarainministeriö hallituksen on myös uhri tietojen varastamiseen hakata tänä vuonna.


Ehkä kertoo hacktivist Konsernin kasvava maine, sisäinen muistio totesi tunkeutumisen ei ollut yhteydessä Anonymous. IMF käyttää RSA SecurID, ja vaikka ne on määrä korvata jälkeen RSA oli hyökätty ja kriittinen SecurID oli vaarantunut , muistio totesi, että mikään ei viittaa siihen, että SecurID kompromissi ollut merkitystä. Varotoimenpiteenä, Maailmanpankki sammuttaa sen verkkoyhteydet IMF.


Julkilausumassa, IMF totesi, että se oli "täysin toimiva" ja oli selvittää parhaillaan tapausta, ja IMF on liittynyt tässä tutkimuksessa FBI.


Lue kommentteja tähän virkaan





TiVo Premiere Q, Esikatselu laatikot tuo quad-viritin tai ei-DVR vaihtoehtoja kokoonpanoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:


Vuoden alussa esikatsella TiVo: n suunnitelmia Kaapeli Show tällä viikolla Chicagossa, TMCNet on lähetetty tietoa kahden uuden digisovittimia, joita tarjoavat kaapelioperaattorit RCN ja Suddenlink. Ehdottivat viime tutkimusten ja foorumin viestit , Premiere Q on quad-viritin DVR monihuonejärjestelmä streaming enintään kolme HD-syötteet kautta MoCA tai Ethernet, kun Esikatselu on TiVo: n ensimmäiseen ruutuun ilman kovalevyä ja toimii asiakkaan tärkein kohta. Toinen ilmoitus on uutinen, että päivitetty versio TiVo iPad app kuuluu voi selata kaapeli VOD , jonka avulla käyttäjät voivat valita sen tablet ja sitten "leffa" on niiden valinta, jos se alkaa soida. Jos tiedot mahtuu uusi laitteisto näyttää kilpailukykyinen ja nykyaikainen tarpeeksi, mutta emme josko TiVo palvelee edelleen loppukäyttäjille, jotka haluavat ostaa laitteita eikä vuokrasopimuksen ja odottavat asioita, kuten uusia DirecTiVo tai ohjelmistopäivityksiä, jotka parantavat suorituskykyä on Premiere ja lopettaa sen HD valikosta.



[Kiitos, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Esikatselu laatikot tuo quad-viritin tai ei-DVR vaihtoehtoja kokoonpanoon perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 16:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TMCNet | Lähetä | Kommentit

Game, Set, IMatch

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/vOwmjRd44M4/:

Array

Miksi Japanin GREE maksettu liikaa mobiilin sosiaalisen Gaming Startup OpenFeint

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/T5ilOfXlR9s/:

Array

Ranska käynnistää kansallinen patentti Troll

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/i6n1C2VaXfs/France-To-Launch-a-National-Patent-Troll:

zoobab kirjoittaa "Ranska on luoda valtion tukema patentti rahasto, FranceBrevets, joka päähuomio tulee olemaan sponsori, hankkia ja lisenssi patentit ICT (lue ohjelmistopatentit) alalla. patentti Rahasto aloitteesta ministerin Research, Valérie PÉCRESSE, teollisuus, energia ja digitaalinen talous, Eric Besson. päätavoitteena Rahaston tarkoituksena on kerätä toimiluvat sellaisia ​​patentteja, jotka on jo nähnyt Ranskassa suurin patentti peikko maan. Ranskaan tukee myös Euroopan yhtenäinen patentti, joka on nähnyt monet viimeisellä yritetään vahvistaa ohjelmistopatentit Eurooppaan. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






DIY iPad Photo Booth kaappaa hetkiä saatat olla liian humalassa muistaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/diy-ipad-photo-booth-captures-the-moments-you-might-be-too-drunk/:

DIY iPad Photo Booth kaappaa hetkiä saatat olla liian humalassa muistaa

Oletko kyllästynyt samoihin vanhoihin PC-yhteensopiva Photo Booth avautumisen jokaisessa häissä, Baari Mitzvah ja sihteerin juhlassa sinun osallistua? No, et ole yksin - Saksalainen valokuvaaja nimeltä Rocco on hyödynnettävä hänen ilmeinen turhautuminen tavanomaisen Photo Booth rig luoda hänen ikioma iPad-yhteys asetukset. Rocco's järjestely ominaisuuksia Nikon DSLR , langaton salama laukaista ja iPad käyttäen ShutterSnitch app, täytetty osaksi pieni musta laatikko ja yhdistetty jalka pedaali, joka mahdollistaa partiers osuma vaihtaa kun parhaaksi näkevät. Kerran kiinni, kuvat siirretään iPad näytön, jonka aiheet selata ja email suosikki look-miten-hassu-I-am laukausta. Jos etsit päivittää Photo Booth asetukset seuraavalle Rapture BBQ tai Maailman IPV6 Day juhla, seuraa lähde linkkiä ohjeita.



[Kiitos, Chris]

DIY iPad Photo Booth kaappaa hetkiä saatat olla liian humalassa muistaa alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 15:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ifun | Lähetä | Kommentit

Weird Science syö hehkuva puuroa aamiaiseksi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:


Kaurapuuro yhtä hyvä kuin munien toimittamiseen radioaktiivisuus: Se saattaa tuntua oudolta todella yrittää saada radioaktiivisuutta ruokaa, mutta standardi tapa mitata mahalaukun kuljetusajat liittyy lisäystasot munia ja isotooppi teknetium. Mutta jos munat eivät ole sinun juttusi, jotkut ihmiset Northwestern Memorial Hospital on hyviä uutisia sinulle: kiinni radioaktiivisuuden oman kaurapuuroa toimii yhtä hyvin . Ja vielä parempaa, gluteeniton kaurapuuro on myös hienosti. Temppu on aina laittaa radioaktiivisen isotoopin kaurapuuroa ennen kiehuvaa vettä lisätään se. Nyt tiedät.


Jos se on puuroa tai rauhoittavien lääkkeiden, limasieniin ottaa rauhoittavia lääkkeitä: Tutkijat ovat tutkineet joitakin muotoja liman multaa, koska ne voivat luoda monimutkaisia ​​verkostoja muun ravinnonlähteen ja kaurahiutaleet on elintarvikkeiden valinta. Mikä ei ole tehty aiemmin (tietääkseni ainakin) on tutkimus siitä limasieniin itse halunnut kaurahiutaleet. Ilman selvää syytä, joku on nyt pyytänyt, että kysymykseen . Vastaus: he pitävät rauhoittavat paremmin. Muotit ovat ilmeisesti ohittaa kaurahiutaleita (tai jopa maukkaampia hunajaa), jos kasviuutetta rauhoittavien ominaisuuksien on samaan antenniin. Joten, jos pidät limaa multa kuin lemmikki, kannattaa pitää se poissa ambien.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Apple Mokka Yli käyttö iCloud nimi

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NvFEQiliRb4/Apple-Sued-Over-Use-of-iCloud-Name:

tekgoblin kirjoittaa "iCloud Communications haastaa Applen käyttöön iCloud nimen, joka heillä on oikeudet. mukaan oikeudenkäynti:" tavaroita ja palveluja, jotka Apple aikoo käyttää "iCloud" merkki ovat samoja tai läheisesti tavarat ja palvelut on tarjottu iCloud mukaiset tiedonannot iCloud Marks sen perustamisesta vuonna 2005. Koska kuitenkin maailmanlaajuisesti saama tuottamia Applen ilmoitus sen "iCloud" palvelut ja seurannut kylläisyyden mainoskampanjan päämäärän Apple, tiedotusvälineet ja suuri yleisö ovat nopeasti tulleet yhdistää tavaramerkin "iCloud" Applen kanssa, eikä iCloud Communications. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Soundcast n hylkiö 3,4 monen huoneen puhuja on niin tuore ja niin puhdas, puhdas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/soundcasts-outcast-3-4-multi-room-speaker-is-so-fresh-and-so-cl/:


Vaikea sanoa, onko siellä mitään todellista yhteyttä asia näet saada ajautuu yllä olevassa kuvassa ja Dirty South , mutta ei se oikeastaan ​​väliä? Hylkiö 3,4 multi-room, multi-source langaton kaiutin saattaa olla seksikkäin kuljettaja suojaan, mutta koska se menee jos sopijapuoli, olemme valmiita lahjoittamaan anteeksi. Olemme kertoneet, että se on kyetty jossain vesimäärä (tietenkin), ja yksikkö itse touts integroitu subwoofer, sisäinen akku (hyvä 10-20 tuntia) ja taustavalaistu top-paneeli näppäimistö. Äidin sana hinnoittelusta, mutta loput laiha on upotettu vain tauon jälkeen. Ya kuullut?

Jatka käsittelyssä Soundcast n hylkiö 3,4 monen huoneen puhuja on niin tuore ja niin puhdas, puhdas


Soundcast n hylkiö 3,4 monen huoneen puhuja on niin tuore ja niin puhdas, puhdasta perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 14:25:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Soundcast | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Kotitalouksien Ilmastointilaitteet kaksinkertaistuu Vedenlämmitin

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pf3A5HRsaIk/:

Array

Matematiikka ja TechCrunch, osa 1: Onko TechCrunch vielä noin Startups?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/cqwWeileP5U/:

Array

(Perustaja Stories) Miten Mike McCue keksi fläppitaulu: "Mitä jos vahingossa poistanut Web"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/yDwHNA-71YM/:

Array

Yhdysvaltain rahoitus Stealth Internets kiertää sortohallituksille

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/974gOdUhwjQ/US-Funding-Stealth-Internets-to-Circumvent-Repressive-Regimes:

snydeq kirjoittaa "Obaman hallinto on johtava maailmanlaajuinen pyrkimys hyödyntää" varjo "Internet ja matkapuhelimien että toisinajattelijoiden voi käyttää heikentää tukahduttavia hallituksia, jotka pyrkivät vaientamaan ne sensuroidaan tai sulkemalla televerkkoja. mukaan raportin CBS News: "... viimeistään vuoden loppuun mennessä ulkoministeriö on käytetty 70 miljoonaa dollari pyrkimyksiin tarjota vaihtoehtoisia väyliä toisinajattelijoiden käyttää Internet-ja telepalveluita. Yksi ryhmä sai 2000000 dollaria kehittää" Internet matkalaukku ", joka voisi helposti kuljettaa ja asentaa vieraassa maassa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






HTC Flyer laskee FCC jälleen, tällä kertaa T-Mobile ystävällinen GSM-taajuuksien

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/htc-flyer-drops-by-the-fcc-again-this-time-with-t-mobile-friend/:


WiFi-ainoastaan ​​HTC Flyer tablet kosketti viime kuussa ilman piip päässä Carly ja kaverukset, mutta ne magenta-sävytetty markkinointi suunnitelmat etsivät paljon todennäköisemmin nyt - GSM-pohjainen Flyer painaa FCC tukea T-Mobilen 3G- bändejä. Visuaalisesti ja toiminnallisesti, se näyttää samalla maustetut pöydältä näimme testattu huhtikuussa , paitsi kaikki tärkeät 1700MHz taajuutta käytetään yleisesti T-Mobile HSPA matkapuhelinympäristössä. Vielä ei ole sana hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta olemme kuulleet Sprintin EVO Näytä 4G variantti sidottu ja 24 kesäkuu , ja huhu on se, että T-Mobile voi vapautua Flyer kuudentena ensi kuussa.

HTC Flyer laskee FCC jälleen, tällä kertaa T-Mobile ystävällinen GSM-taajuuksien perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 13:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Monipuolinen sarja Patch tiistai laastaria kesäkuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VAaeNmvuHzQ/varied-set-of-patch-tuesday-patches-for-june.ars:


Paljon tiedotteita ulottuen harvinaisen monipuolinen joukko tuotteita tässä kuussa. Microsoft aikoo siirtää 16 tiedotteisiin yhteensä, kauneuspilkku ei vain tuttuja kasvoja Windows, Office ja Internet Explorer, mutta myös Silverlight, Visual Studio, SQL Server, ja komponentit Forefront välillä. Yhteensä 34 eri turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä tullaan korjaamaan.


Yhdeksän tiedotteet ovat kriittisiä, seitsemän tärkeää. Kriittiset virheet ovat kaikki koodin etäsuorittamisen vikoja, tärkeä jakauma on yksi koodin etäsuorittamisen, kaksi tietojen luovuttamista, kaksi palvelunestohyökkäykset ja kaksi laajentamisen. Vaikka ei joka laastari on uudestisyntynyt, on tarpeeksi uudestisyntynyt vaativia korjauksia, että kukaan ei todennäköisesti päästä vähän seisokkeja.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Miksei Google Lasten olemassa?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rP_mmGUS8a4/Why-Doesnt-Google-Kids-Exist:

theodp kirjoittaa "Slate Michael Agger toiveet oli verkkosivusto hänen 6-vuotias poika voisi käydä omalla katsomaan amatööri Star Wars Lego-elokuvia ja muita juttuja hän utelias." Mutta en jätä häntä yksin YouTubessa " Hän suree, "koska en koskaan tiedä, jos jostain kumman-ass video näkyy" liittyvät videot-osiossa. " Agger ehdottaa, että Google olisi luoda Google Kids, hakukone, joka suodattaa Web lapsille. "Muistele kun olit lapsi ja vanhemmat laski sinut pois kirjastosta", kertoo Agger. "Kun lasten osassa vain "sopimatonta" tavaraa löytyy oli Judy Blume's Forever, jossa joku vanhempi sisar oli yleensä jo kassalla muutenkin. Vastaavasti Google Kids olisi eräänlainen lasten osa Web keskittynyt tarjoamaan laadukkaita tuloksia iän perusteella. " "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






USA: n rahoitus varjo verkkojen rakentaa "internet matkalaukku 'on tukahdutettu mielenosoittajia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:


Onko sortava hallitus , viallisista DNS-palvelimen tai pieni vanha nainen on takana Internet seisokki, se ei voi olla hauskaa, mutta Yhdysvaltain hallitus tuntee sympatiaa oman ahdinko jos olet tekemisissä syy numero yksi. New York Times kertoo, että Yhdysvaltain ulkoministeriö on käytetty ylöspäin $ 70 miljoonaa "varjo verkoissa", joka antaisi mielenosoittajia kommunikoida vaikka, että vallanpitäjät vetää perinteinen pistoke - niin kaukana, se on käytetty vähintään $ 50 miljoonaa riippumaton matkapuhelinverkon Afganistanissa, ja annetaan 2.000.000 dollaria myöntää jäsenille New America Foundationin luoda "Internet matkalaukku" kuvassa yllä. Se on erä silmän verkko laitteisiin, jotka on vilkas maahan ja perustaa yksityisen verkon. Viime olimme kuulleet, Yhdysvaltain ulkoministeri Hillary Clinton oli luvannut 25 miljoonaa dollari on juuri tällainen internetin vapautta, ja New America Foundationin oli hakenut joidenkin taalaa - katso kattavammin linkeistä - mutta se kuulostaa rahaa virtaa nopeasti ja eri suuntiin nyt.

USA: n rahoitus varjo verkkojen rakentaa "internet matkalaukku 'on tukahdutettu mielenosoittajia perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 12:18:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Post-it kokoinen tietokone ei dual HD dekoodaus (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/post-it-sized-computer-does-dual-hd-decoding-video/:

Habey SOM-6670 Olemme nähneet joitakin pieniä tietokoneita , mutta (syvä hengitys) Habey SOM-6670 E6XX Tunnel Creek QSeven tietokone-moduulin (huh huh ...) on onnistunut vaikutuksen tämäkin miehistö uupunut teknologian bloggaajia. Pieni, Post-it liimattuja harjoittaa upotettu E600-sarjan Atom-prosessori jossa on GMA600 integroitu GPU - sama HD video dekoodaus ydin työssä Boxee Box ja Logitech Revue. Tämä pikku kaveri pystyy käsittelemään ole yksi, vaan kaksi 1080p videota kerralla. Älä usko meitä? Katso video tauon jälkeen - sitten anteeksi Habey epäillä heitä. Haittapuolena, todella laittaa porttia tämä juttu ja liitä se näyttää, kiintolevy, näppäimistö ja hiiri sinun carrier board, joka lisää melkoisesti irtotavarana. Älä huoli itseäsi liikaa kuitenkin SOM6670 ei ole täsmälleen kuluttajille suunnattuja. PR tauon jälkeen.



[Kiitos, Bin]

Jatka käsittelyssä Post-it kokoinen tietokone ei dual HD dekoodaus (video)


Post-it kokoinen tietokone ei dual HD dekoodaus (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 11:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Voisiko PayPal Be In-Store vaihtoehto?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FDfIZ2-mjqo/Could-PayPal-Be-an-In-Store-Option:

daria42 kirjoittaa "PayPal on pitkään ollut yksi eniten käytetyistä maksut vaihtoehto Internetissä; historiansa palvelevat eBayn miljoonien käyttäjien on nyt laajentunut laajemmalla monilla verkkokauppasivustoissa. Mutta yhtiö koskaan tullut käypä vaihtoehto myyntipisteeseen maksut varsinaista fyysistä vähittäiskaupat Kyllä, mukaan PayPal: n maailmanlaajuisen puheenjohtaja Scott Thompson - ja PayPal työtä, että juuri nyt, yksi vaihtoehto perustuu matkapuhelimissa matkalla ja kaksi muuta kehitystä. Se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon yhtiö saa suunnitelmiaan, itse en ole varma, miten mukava Olisin käyttänyt tällaista järjestelmää. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.