søndag den 12. juni 2011

Detroit DIYer loihdit kestävämpiä, kevyempiä teräs, häpäisee tutkijat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/detroit-diyer-cooks-up-stronger-lighter-steel-shames-scientist/:

Flash bainiittia

Sinun on anteeksi hylkää amatööri metallurgi jos hän väitti parannettavaa oletettavasti täydentänyt teknologia teräksen valmistukseen. Mutta Flash bainiittia, luoda Detroit yrittäjän Gary Cola, wowed joukkue Ohio State University insinöörit kääntämällä vuosisatojen seoksen käsittelyyn päälaelleen. Sen sijaan lämmitykseen metalli tunteja tai päiviä, hyvin varustettu DIYer kasvatti lämpötila - nopeasti leivonnassa, niin jäähdytys levyt terästä, jotka ovat 7-prosenttia vahvempi kuin muut ja kovempi kuin jotkut titaaniseosten. Flash bainiittia on myös enemmän sitkeää kuin muut teräkset, jolloin se voi rutistaa lisää ennen hajoamistaan ​​- täydellinen vaimentava vaikutus. Se tarkoittaa tietenkin vahvempi ja kevyempi autot, tietokoneet ja panssariajoneuvoja, mutta koska prosessi vie kaikki noin 10 sekuntia, se on myös entistä energiatehokkaampia ja halvempia kuin perinteiset teräksen valmistukseen. Nyt, joka on numero Nobel komitea?

Detroit DIYer loihdit kestävämpiä, kevyempiä teräs, häpäisee tutkijat perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 17:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde EurekAlert | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar