søndag den 12. juni 2011

Virgin Mobilen avulla Android ajaa Blur-ilmaiseksi Motorola Triumph

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/virgin-mobile-lets-android-run-blur-free-on-the-motorola-triumph/:


Motorola toivoo pelastaa sen tahranneet MOTOBLUR käyttöliittymä ja nimi-muutos . Olemme kuitenkin sitä mieltä, ruoste kulkee syvempi kuin että - ja näyttää siltä, ​​emme ole yksin. Virgin Mobile on päättänyt antaa prepaid "tosi Android kokemusta" tästä lähtien, mikä tarkoittaa, voit löytää mitään omia kuori lainkaan istuu raudanlujan uuden Motorola Triumph luurin. Lukuunottamatta muutamia pätkiä Virgin bloatware, Triumph pakenee suhteellisen vakiona asentaa Android 2.2. Samalla MOTOBLUR edelleen tyrkytetty maksaa kuukauden asiakkaita, jotka ostavat Photon 4G tai XPRT Sprint, Virgin Mobilen emoyhtiö. Jotkut niistä saattavat kuten kuori ja sen lisäosat, mutta toiset on parempi ilman tällaisia ​​OS saastumista .

Virgin Mobilen avulla Android ajaa Blur-ilmaiseksi Motorola Triumph perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 04:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde PCMag | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar