søndag den 12. juni 2011

iCloud Communications haastaa Applen ilmeisistä syistä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/icloud-communications-sues-apple-for-obvious-reasons/:


Tiedät luultavasti poran nyt - Cupertino esittelee uuden tuotteen nimi näennäisesti kuuluu jollekin toiselle , ja paremmin tai huonommin, että joku päättää ottaa Applen oikeuteen. Tänään se iCloud Communications latauksen pois vasemmasta yläkulmasta ja sukka Applen iCloud aukio lompakkoon. Arizona perustuva iCloud Communications näyttää VoIP laitteiden ja palvelujen tarjoaja, vaikka oikeudenkäyntiasiakirjat se väittää cloud computing yritys samoin, ja väittää, että se on käyttänyt termiä iCloud (ja edellä logo) myydä näitä palveluja, koska 2005. Se pyytää tuomioistuinta tuhota kaikki iCloud markkinointimateriaalia, korvaamaan vahingot ja jopa mitätöidä iCloud tavaramerkki , että Apple osti Xcerion - vain rekisteröidyt iCloud tavaramerkki toistaiseksi - mutta mitä lienee ajatellut käydä tässä kiva pikku sovinnolla ilman tuomioistuimessa. Me kerromme sinulle, jos on jokin syy murtautua ulos popcorn.



[Kiitos, Tamaine M.]

iCloud Communications haastaa Applen ilmeisistä syistä alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 01:10:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PC World | lähde Seuraava Web | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar