søndag den 12. juni 2011

Spotify merkkejä UMG vain Warner seisoo tiellä Yhdysvaltain hyökkäystä?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/spotify-signs-umg-only-warner-stands-in-the-way-of-us-invasion/:


Kuusi kuukautta sitten, Spotify toimitusjohtaja Daniel Ek voinut kertoa meille , kun hänen liittymän musiikin palvelu voi käynnistää Yhdysvalloissa, ja joka ei muutu tänään, mutta ilmeisesti siellä ei ole paljon jäljellä pitää 10 dollaria rajoittamaton kuukausittain musiikki pois. All Things D kertoo, että Spotify on allekirjoittanut Universal Music Group USA jakelusopimuksen, kolmas neljän suurimman tarrat sopia, ja nimetön lähteiden mukaan viimeisetkin holdout, Warner Music, voi pian luolasta. Huomatkaa, yksi Spotify n kiinnostavimmista uusista ominaisuuksista juuri osoittamat iTunes Cloud , mutta kun se tulee lisää kilpailua ja kuluttajien valinnanmahdollisuuksia, emme katso lahja hevonen suussa.

Spotify merkkejä UMG vain Warner seisoo tiellä Yhdysvaltain hyökkäystä? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 09:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde All Things D | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar