søndag den 12. juni 2011

Venäjän ATM käyttää äänen analyysi sanoa, kun valehtelet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/11/russian-atm-uses-voice-analysis-to-tell-when-youre-lying/:

Luottokortin sovellusten kautta pankkiautomaateissa ovat muotia ulkomailla näinä päivinä. Siksi Venäjän Sberbank käyttää puhe Technology Center's äänentunnistusohjelmistojen järjestelmän uuden ATM kertoa kun tuhertaa teidän taloushallinnon saada hyväksytyksi. Kuten Valheenpaljastin , tekniikka tunnistaa tahatonta stressiä vihjeitä selville valehdella täynnä julkilausumat - vain sijaan käytetään langallista anturit, se kuuntelee angstia runtelemissa ääni. Suunniteltu näytteiden Venäjän poliisi kuulustelujen tallenteet, jossa potilaat todettiin valehtelee, järjestelmä pystyy havaitsemaan muutokset puheen malleja, kun henkilö ei kerro totuutta. Tietenkin, se ei ole täysin tarkka, joten biometristen ääni tiedot yhdistetään luottotiedot ja muut tiedot ennen ATM voi murskata hakijan luotto unia. Ja liennyttää kansalaisten huolia yksityisyyden suojasta, mesenaattien ääni vedoksia säilytetään pelimerkkejä luottokortteja sijasta pankin tietokantaan. Joten emme tarvitse murehtia hakkerit varastaa meidän biometriset tiedot, mutta olemme hieman huolissaan siitä, että emme enää voi pettää meidän robotti yliherruuteen tarpeen vaatiessa.

Venäjän ATM käyttää äänen analyysi kertoa kun makaat perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 kesäkuu 2011 20:37:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar