søndag den 12. juni 2011

TiVo Premiere Q, Esikatselu laatikot tuo quad-viritin tai ei-DVR vaihtoehtoja kokoonpanoon

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:


Vuoden alussa esikatsella TiVo: n suunnitelmia Kaapeli Show tällä viikolla Chicagossa, TMCNet on lähetetty tietoa kahden uuden digisovittimia, joita tarjoavat kaapelioperaattorit RCN ja Suddenlink. Ehdottivat viime tutkimusten ja foorumin viestit , Premiere Q on quad-viritin DVR monihuonejärjestelmä streaming enintään kolme HD-syötteet kautta MoCA tai Ethernet, kun Esikatselu on TiVo: n ensimmäiseen ruutuun ilman kovalevyä ja toimii asiakkaan tärkein kohta. Toinen ilmoitus on uutinen, että päivitetty versio TiVo iPad app kuuluu voi selata kaapeli VOD , jonka avulla käyttäjät voivat valita sen tablet ja sitten "leffa" on niiden valinta, jos se alkaa soida. Jos tiedot mahtuu uusi laitteisto näyttää kilpailukykyinen ja nykyaikainen tarpeeksi, mutta emme josko TiVo palvelee edelleen loppukäyttäjille, jotka haluavat ostaa laitteita eikä vuokrasopimuksen ja odottavat asioita, kuten uusia DirecTiVo tai ohjelmistopäivityksiä, jotka parantavat suorituskykyä on Premiere ja lopettaa sen HD valikosta.



[Kiitos, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Esikatselu laatikot tuo quad-viritin tai ei-DVR vaihtoehtoja kokoonpanoon perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 16:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TMCNet | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar