søndag den 12. juni 2011

Ulkomaisen hallituksen väitetään takana cyberattack IMF

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/s_v6cz0QYLk/foreign-government-allegedly-behind-cyberattack-on-imf.ars:


Kansainvälinen valuuttarahasto kärsinyt "merkittävä rikkominen" aikaisemmin tänä vuonna, että saa hakkerit päästä "suuri määrä" tietoja, henkilöstön ja hallituksen jäsenet kertoivat sähköpostitse viime viikolla. Organisaation ei ole esittänyt julkisen lausunnon, mutta lähteet puhuvat New York Times sanoi , että rikkominen kesti useita kuukausia, ja lähde "tuntee iskun" kertoo Bloomberg että hyökkäys oli työn määrittelemättömän ulkomaisen hallituksen.


Henkilökunta kerrottiin, että epäilyttävän tiedoston siirto havaittiin kaksi viikkoa sitten, ja että nämä liittyivät vaarantunut pöytätietokoneen IMF: ssä. He olivat myös vakuutti, ettei ollut näyttöä siitä, että henkilötietoja on tehty tai että ne olisivat petosten uhreja.


Hakata ajalta ennen pidätyksen IMF toimitusjohtaja Dominique Strauss-Kahn syytettynä seksuaalisesta assualt. IMF pitää yksityiskohtaisia ​​taloudellisia tietoja ulkomaisten talouksiin samoin kuin asiakirjat neuvottelut ja keskustelut näiden maiden kanssa, joista suuri osa on yksityinen ja herkkä, ja se on tämä tieto, joka oli todennäköisesti tavoite. Muut rahoituslaitokset, kuten Ranskan valtionvarainministeriön ja ​​Kanadan talousosasto ja valtiovarainministeriö hallituksen on myös uhri tietojen varastamiseen hakata tänä vuonna.


Ehkä kertoo hacktivist Konsernin kasvava maine, sisäinen muistio totesi tunkeutumisen ei ollut yhteydessä Anonymous. IMF käyttää RSA SecurID, ja vaikka ne on määrä korvata jälkeen RSA oli hyökätty ja kriittinen SecurID oli vaarantunut , muistio totesi, että mikään ei viittaa siihen, että SecurID kompromissi ollut merkitystä. Varotoimenpiteenä, Maailmanpankki sammuttaa sen verkkoyhteydet IMF.


Julkilausumassa, IMF totesi, että se oli "täysin toimiva" ja oli selvittää parhaillaan tapausta, ja IMF on liittynyt tässä tutkimuksessa FBI.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar