mandag den 13. juni 2011

SceneTap app analyysit pubeja ja klubeja reaaliajassa, ei todennäköisesti pisteet sinulle Jersey Shore cameo

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/12/scenetap-app-analyzes-pubs-and-clubs-in-real-time-probably-won/:


Niin, tässä on laiha - kun SceneTap käynnistyy kuukauden tai niin, että saat tarjota Android ja IOS käyttäjille pelottava määrä analyysin ennen kuin osut kaupunki. Kuten tarina menee, käynnistys tulee hyödyntämällä infrastruktuurin kameroiden leviää mittaamaton määrä baareja. Tavoitteena? Voit antaa reaaliaikaisen tilannekuvan siitä, mitä väestönkehitys paikasta tiettynä iltana. Yhtiön mukaan, demografista tietoa, yhteiskuntakritiikkiä ja "muiden laajan ominaisuuksia" näkyy, jotka kaikki auttavat ihmisiä päättää, missä he haluaisivat mennä. Yksityisyyden kummajaisia, he (toivottavasti) lohduttaa se, että mitään todellista tallennus on käynnissä, ja jokainen seurataan anonyymisti. Tervehdittiin "uudenlainen sosiaalinen verkosto," SceneTap kattaa alussa 50 seurat, ja tietenkin, ei ole DUI tarkastusasema ominaisuus niille haluavat tehdä jotain niin epäkäytännöllisiä juoda ja ajaa sen jälkeen. Pään ohi tauon muun deets ja muista ping yhtiö jos olet toivonut Snooki Havainnointi push ilmoitus versiossa 2.0.

Jatka käsittelyssä SceneTap app analyysit pubeja ja klubeja reaaliajassa, ei todennäköisesti pisteet sinulle Jersey Shore cameo


SceneTap app analyysit pubeja ja klubeja reaaliajassa, ei todennäköisesti pisteet sinulle Jersey Shore cameo perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 kesäkuu 2011 17:35:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink CNET | lähde SceneTap | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar