mandag den 13. juni 2011

Sony, Panasonic, toiset käynnistää cross-platform e-kirja palvelua myöhemmin tänä vuonna

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:

Älä katso nyt, mutta on joitakin merkittäviä synergiaetuja meneillään Japanin e-kirja markkinoilla, nyt Sony , Panasonic , Rakuten ja Kinokuniya kaikki voimansa on uusi digitaalinen etsintä. Tänään kvartetti yritykset ilmoittivat he työskentelevät järjestelmään, jonka avulla käyttäjät voivat ostaa ja lukea sisältöä koko niiden e-lukijat , pistämällä e-maailmankaikkeus on raskas annos vapaa rakkaus ja hyvä fiilis. Uudessa palvelun avulla asiakkaat voisivat hoitaa lataukset ja selata Suositut sisällä keskitetty web-pohjainen markkinapaikka, riippumatta laitteen he menevät nukkumaan joka ilta. Koska tässä uudessa universumissa, ei olisi "minun", "sinun" tai "heidän" - kaikki on yksi ja yksi on kaikki. Päälliköt ovat jo hallussa powows kourallinen digitaalisen kustantajille, vaikka he odottavat enemmän ystäviä nuotion mennessä projekti käynnistää myöhemmin tänä vuonna.

Sony, Panasonic, toiset käynnistää cross-platform e-kirja palvelua myöhemmin tänä vuonna alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Engadget Japani | lähde Nikkei | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar