mandag den 13. juni 2011

Ominaisuus: Miksi Microsoft on tehnyt kehittäjät kauhuissaan siitä koodaus Windows 8

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/I4dl6Ep-HZ4/html5-centric-windows-8-leaves-microsoft-developers-horrified.ars:



Kun Microsoft antoi ensimmäisen julkisen mielenosoituksen Windows 8 viikkoa sitten, reaktio eniten piireissä oli positiivinen. Uusi Windows 8 käyttöliittymä näyttää puhtaalta, houkutteleva, ja huomaavainen, ja ensin Microsoft Desktop käyttöjärjestelmä, se on sormi ystävällinen. Mutta yksi osa mielenosoituksen on legioonat Windows kehittäjille syvästi huolissaan, ja hyvästä syystä: he kertoivat, että kaikki kokemukset, kaikki tieto, ja jokainen ohjelma he ovat kirjoittaneet aikaisemmin olisivat hyödyttömiä Windows 8.


Avain uuteen Windows 8 ilmettä ja instrumentaali Microsoftin tarjous tehdä Windows kannattava tablet käyttöjärjestelmä, ovat uudenlainen koko näytön "kuulijan" sovelluksia. Windows 8 sisältää uusia API kehittää näitä sovelluksia, ja tässä missä ongelma piilee. Ottaa uusi API ei itse koske-on yksinkertaisesti koskaan ollut mitään tällaista Windows ennen, joten ilmeisesti nykyisen Windows API ei tee työtä, mutta mitä on monia levoton on niin, että Microsoft on sanonut nämä API tullaan käytetty. Kolme minuuttia ja neljäkymmentä viisi sekuntia osaksi tämän videon , Microsoft johtaja Julie Larson-Green, joka vastaa Windowsin, kuvaa lyhyesti uuden kuulijan sovellus-sää sovellus-ja sanoo, nimenomaan, että sovellus käyttää "uutta Developer Platform , joka on, öö, se perustuu HTML5 ja JavaScript. "


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar