mandag den 13. juni 2011

Sonic.net alkaa oikeudenkäynti 1Gbps kuitu-to-the-home Internet Kaliforniassa, kysyy vain 70 dollaria

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/13/sonic-net-starts-trial-of-1gbps-fiber-to-the-home-internet-in-ca/:


Saat anteeksi, etten ollut läheisesti perehtynyt kalifornialainen ISP Sonic.net, vaikka meistä tuntuu sinun haluavat myös se toimi hieman lähemmäs asuinpaikkaa mennessä olet lukenut tämän. Näet, Sonic on aina dabbled liiketoiminnan nopea, edullinen internet-yhteyden, ja nyt se menee kaulavaltimoa uuden kuidun-to-the-home palvelu, joka maksaa vain 69,95 dollaria kuukaudessa, saavuttaa jopa on 1Gbps ja nippujen kaksi puhelinlinjaa ja rajoittamaton pitkän matkan puheluita. Vain viittaus, Comcast "Extreme" 105Mbps yhteys maksaa 105 dollaria pop kun tehdään osana nippu, kun taas Sonic talousarvion valikosta vaihtoehto net te 100Mbps linjan 39,95 dollaria (plus puhelinlinjan rajoittamaton puhelut). Ymmärrettävästi Sonicin suuri suunnitelma on aloittamassa pieni, oikeudenkäynti Sebastopol ulottuu 700 kotitaloutta, mutta jos yhtiö ei mene nurin antamalla ihmisille niin paljon niin vähän, laajentuminen suurimpiin kaupunkeihin tulevat perässä, San Francisco ja Santa Rosa on ensisijainen ehdokkaita. Ja mikäli olet kyseenalaistaa Sonic valtakirjaa, Googlen valittu ISP hoitaa gigabitin kuituverkon Stanfordin yliopistossa, ja kuka tietää ultranopeat laajakaistan paremmin kuin Google?

Sonic.net alkaa oikeudenkäynti 1Gbps kuitu-to-the-home Internet Kaliforniassa, kysyy vain 70 dollaria perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 kesäkuu 2011 02:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Ars Technica , Etela | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar