fredag den 4. februar 2011

Jos luulet voi sivuuttaa IPv6 Think Again

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nISFb5qrvQc/If-You-Think-You-Can-Ignore-IPv6-Think-Again:
wiredmikey kirjoittaa "Nyt viimeksi IPv4-osoite lohkot on myönnetty, se todennäköisesti vie useita kuukausia alueellista rekisteriä kuluttaa kaikki jäljellä alueellisten IPv4-allas. IPv6 Forum, ryhmän tehtävänä on kouluttaa ja edistää uuden pöytäkirjan sanoo, että jotta IPv6 kaikissa ICT ympäristöissä ei loppupeliin, mutta on nyt kriittinen vaatimus jatkuvuuden kaikissa Internet-liiketoiminnan ja-palveluja. Asiantuntijat uskovat, että siirtyminen IPv6 olisi hallituksen riskienhallinta huolenaihe, joka vastaa Y2K ongelma tai Sarbanes-Oxley noudattaminen. 1990-luvun lopulla, teknologian yrityksille maailmanlaajuisesti keitetty niiden lähdekoodia paikoista, joissa kriittinen algoritmit oletettu kaksinumeroinen päivä. Tämä näennäisesti merkityksetön ohjelmistokehitystä kysymys oli maailmanlaajuista merkitystä, joten monet yritykset tehdä Y2K noudattaminen strateginen aloitteesta. siirtyminen IPv6 on yhtä tärkeä. Jos luulet, että voit jättää IPv6, mieti uudestaan. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Hienoja uutisia, kanava surffaajille - Samsung Smart Touch Android Remote-sovellus on nyt vihdoin saatavilla Android Marketplace ladattavissa ilmaiseksi lähes yhdeksän kuukauden kuluttua alun perin käynnisti IOS . Jos pudonnut mojova määrä cheddar on uusi malli C Samsung Internet TV vuonna 2010 (ne isompien mallien onnea) ja ei voi odottaa oman Android luurin omaksua jälleen elämän tehtävän, tänään saattaa olla kohtalokas. Sanomme "voitaisiin" yksinkertaisesti siksi, että CES käytännön ohjelmiston kanssa ei ollut aivan turvota - mutta sitten taas, massiivinen messuilla lattia ei ole aivan paras WiFi testausympäristön. Tällä hetkellä sovellus on keskimäärin neljä tähteä 25 ihmistä, mutta se ei ole täysin vapaa muutama sana kaatua ja virheraportit. Voit vapaasti antaa sille pöllytä jos sinulla tarvittavat vaihde, ja jos tämä ottelu on sohva peruna taivaan tunne ei tule ... No, älä luovu toivosta, sillä kaksipuolisella QWERTY kauko voisi pelastaa päivä pian.

Jatka käsittelyssä Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa

Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Scoop | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos

Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.

Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.

Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb

Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.

Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.

Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.

Suunnittelija Tweets Egyptin Mellakat koska hänen New Line Coming Out

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/H5m4mtYT_O0/Designer-Tweets-Egyptian-Riots-Due-to-His-New-Line-Coming-Out:
Kuuluisia kenkäsuunnittelija Kenneth Cole pisti upeasti kengitetty jalka hänen suuhun Tweeting "Miljoonat ovat meteli # Kairossa. Huhu on kuulivat meidän uusi kevät mallisto nyt saatavilla verkossa ..." Kun meteli ihmisiä, jotka eivät usko vallankumouksen vitsit ovat hauskoja, hän antoi seuraavan piipittää: "emme aikovat valossa vakava tilanne. Ymmärrämme herkkyys tänä historiallisena hetkenä."

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


"Dating" Site Tuonti 250k Facebook Profiilit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqY7HoWMMK8/Dating-Site-Imports-250k-Facebook-Profiles:
mark72005 lähettää tämän pätkä Wired: "Kuinka tuntematon dating sivusto, jossa järjetön tarkoituksenaan tuhota ole, käynnistettävä 250000 jäsenprofiileja ensimmäisenä päivänä? yksinkertainen. Voit raaputtaa tietoa ole. Ainakaan se lähestymistapa kaksi jotka yllyttävät käynnisti Lovely-Faces.com tällä viikolla, profiilien kanssa - nimiä, paikkoja ja kuvia - kaavitaan julkisesti saatavilla ole sivua. sivusto luokittelee nämä tietämättään vapaaehtoisten osaksi persoonallisuuden käyttäen kasvojentunnistustekniikkaa algoritmi, niin voit etsiä jonkun Voit yleinen alue, joka on "helppo menossa," omahyväinen "tai" ovela. " ... [Tekijät] sanovat vie alas käyttäjän tiedot, jos henkilö pyytää, ja sivustolla ei ole mitään viitteitä he todella yrittävät tehdä rahaa. Vaan se on osa sarjaa kepponen sivustojen joista kaksi ensimmäistä pyritään Google ja Amazon, joiden tarkoituksena on saada ihmiset ajattelemaan enemmän tietoa aikakaudella internet suurpetojen. Lisäksi se vähän hassua kuulemistilaisuuden ole valittaneet kaapimalla henkilötietojen, joka on lähes julkinen. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Sony Ericsson Xperia Arc vs. LG Optimus 2X ... taistella!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/sony-ericsson-xperia-arc-vs-lg-optimus-2x-fight/:
Android on tulevaisuutemme, stat mavens kaikki samaa mieltä , mutta kaikki sen nopean kasvun, Googlen käyttöjärjestelmä kärsii edelleen pulaa huipputason erilaistumista. Tämä on osittain alas LG ja Sony - kaksi maailman suurimmista puhelin päättäjille - menot enemmistö 2010 katsomassa taistelu Android herruudesta sivussa ( X10 jäävi itse, kun se ilmoitti se ei tiennyt eikä välittänyt mitä Froyo oli). 2011 saattaisi vain olla vuosi lunastuksen molemmille, mutta koska LG pian hyökkäyksen Euroopan markkinoille pari todella toivottavaa ja voimakas Android älypuhelinten Optimus 2X ja musta , kun taas Sony Ericssonin sekä vuotanut valikoima uusia Xperias sisältää Arc , Neo ja Play , jokainen niistä tulossa Gingerbread esiasennettu. Olemme kääritty meidän rukkaset noin pari näitä korkean toivoa laitteita, yksi kustakin valmistajasta ja kuvannut Living Daylights pois ne istuivat vierekkäin.

Meidän nöyrästi väittävät, että Xperia Arc näyttää ja tuntuu paljon tarkempia kuin LG: n tosin hyvin suunniteltu Optimus 2X. Kaaren kaarevuus vakavasti saa sen tuntumaan ohuin puhelin olemme koskaan käsitelty ja sen paino on myös huomattavasti kohtuuttoman pieni. Toinen merkille tuonti että 2X mukana 4-tuumainen näyttö taas Arc tarjoaa edullisemmat 4,2-tuumainen näyttö, mutta niiden mitat ovat lähes identtiset. Kaiken kaikkiaan olimme tuskin vastustaa ottaa joko yksi taskussa, mutta Arc voittaa se meille suhteen esteettisiä valittaa. Tietenkin, Optimus 2X on kaksiytiminen Tegra 2 sydämen sykkeen kuluessa, se ei ole kyse näyttää, vaikka kyseessä on tämän käytännön vertailuun, se tavallaan oli. Meidän täytyy koko arvostelu LG: n luuri lähipäivinä, kun taas Sony Ericsson lupaa Xperia Arc maa Euroopassa maaliskuun loppuun mennessä. Näet enemmän prototyyppi yksikön saimme käsitellä Alla olevassa galleriassa ja siellä videovertailussa kahden Android tulokkaita tauon jälkeen myös.

Microsoft heittää pois kopioi ja liitä-päivityksen Windows Phone 7 kehittäjille

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/microsoft-rolls-out-copy-and-paste-update-to-windows-phone-7-dev/:
Ei vielä ole sanaa julkinen versio, mutta Microsoft on nyt vihdoin ainakin antanut Windows Phone 7 kehittäjille kauan odotettu lahja kopioi ja liitä . Tämä sana tulee suoraan Microsoftin johtaja kehittäjä suhteiden Bandon Watson, joka vahvisti tänään julkistus PPCGeeks podcast viime yönä, ja ilmoitti myös, että Windows Phone Developer Tools-ohjelmisto oli aikeissa ylittää miljoona lataus merkki. Lisäksi kopioi ja liitä uusi päivitys sisältää myös joitakin suorituskyvyn parannuksia, jotka lupaavat nopeuttaa sovellusten käynnistymistä kertaa - tässä toivoen tiedote on myös merkki siitä, että Microsoft on nopeuttaa roll ulos Windows Phone 7 käyttäjää .

Microsoft heittää pois kopioi ja liitä-päivityksen Windows Phone 7 kehittäjille perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 14:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CNET | lähde PPCGeeks , Microsoft | Lähetä | Kommentit

Japanin Vanhukset Nix Robot Avustajat

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sUna7tloMa8/Japans-Elderly-Nix-Robot-Helpers:
SteeldrivingJon kirjoittaa tähän lainaus tarina BBC: "Japanissa robottien ovat ystävällisiä auttajia, ei terminaattori. Joten kun ne liittyvät työvoiman, koska ne eivät usein tehtaissa, ne ovat joskus tyytyväinen heidän ensimmäinen päivä Šintolainen uskonnollisissa seremonioissa . Mutta ovatko sairaat ja vanhukset kuin tervetulleeksi robotti-kuin tech kodeistaan kysymys, että nyt vexes Japanin hoitoalan joka kamppailee massiivisen työvoiman niukkuus. Automatisoitu apua kotona ja sairaaloissa, uskovat jotkut voisivat olla vastaus. ikääntyessä nopeasti ensimmäisen maailman on myös tiiviisti Japanin rakastelu automaattisella huolellisesti. ... maan suurin robotti kahvinkeitin, Tmsuk luonut elämää kuin yksi metriä korkea robotti kuusi vuotta sitten, mutta on kamppaillut löytää kiinnostuneita asiakkaita. kustannuslaskentaan viileä 100.000 dollaria kappale, vuokra ohjelma romutettiin viime aikoina, koska "eivät täytä vaatimuksia kuluttajien ja lykätä potilailla sairaaloissa." Haluamme ihmisten hoitaa meitä, ei koneita, "oli yksi vastaus. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


ASUS puheenjohtaja Jonney Shih lupauksia "salainen ase" kilpailevien iPad 2, disses 3DTVs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/asus-chairman-jonney-shih-promises-secret-weapon-to-rival-ipad/:
Jonney Shih ei ole koskaan ollut yksi perääntymään hänen kantaansa mihinkään, ja viime istua alas ja IDG News Service, ASUS puheenjohtaja antoi melkoisesti nugetit arvoinen poring yli. Ensinnäkin, hän soitti ylös (ja myöhemmin vähätellyt) "salainen ase", joka todennäköisesti kilpailevat iPad 2, mutta ei mennä niin pitkälle, vahvistaa, että mainitun ase olisi oikeastaan pöydältä. Hänen vastaus uteliailta? "Minusta on parasta olla nyt sanoa. Joudut odottamaan käynnistää." Hän totesi myös, että henkilökohtainen cloud computing oli valmis puomi, eikä jätä paljon toivoa tykkää webOS ja QNX - hän väittää, että on tilaa vain kolmen OS leirejä voittaa, ja ne kolme paikkaa ovat jo käytössä ja Windows, Android ja IOS. Lopuksi hän käytti tilaisuutta hyväkseen ja paiskata vettä 3DTV sirinä toteamalla, että hän "ei usko, että voittaa." Hän jättää auki mahdollisuuden lasit ilman vaihtoehtoja kämmenlaitteiden onnistuu, mutta sen jälkeen se on turvallista sanoa, että hän ei ole paljon 3D puolestapuhuja. Hit lähde linkki koko laiha, mutta ei mennä kaivaa mitään ylimääräisiä tietoja hänen iPad 2 tappaja - jotain kertoo sinun on pettynyt.

ASUS puheenjohtaja Jonney Shih lupauksia "salainen ase" kilpailevien iPad 2, disses 3DTVs perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computer World | Lähetä | Kommentit

Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop
Nöyrä avata näytön saa koskaan harrastaja, ja Nokia Bubbles on yksi fanciest olemme nähneet vielä. Kuten erilaisia jälkimarkkinoilla lukita näytölle sen avulla voit ohjata mediasoitinta tai käynnistää vaatii ennen kuin edes avata oman luurin, mutta ei niin kiinnostavalla tavalla. Sinä vain napata kupla mitä haluat ja pudottaa sen, mitä haluat tehdä. Yksinkertainen avata merkitsee vetämällä avain kiinni lukkoon, ja jos sinulla on jäänyt puhelu voit napata kyseisen henkilön kupla ja vedä se puhelin soittaa heille takaisin. Tartu musiikki kupla mennä suoraan soittimen ja hyvin, saat kuvan. Okei, joten se ei ole aivan yhtä hauskaa kuin pelissä Puzzle Bobble, mutta se on yhä niin vähän enemmän hyötyä. Tsekkaa video alla, tai mennä eteenpäin ja antaa sille ladata jos olet Symbian .

[Kiitos, Pyry]

Jatka käsittelyssä Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop

Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 ja pop perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 13:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nokia Beta Labs | Lähetä | Kommentit

Seuraavan sukupolven Banking Malware ilmi Kun Zeus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wsVCy0mVl9g/Next-Generation-Banking-Malware-Emerges-After-Zeus:
Batblue kirjoittaa "huhuttu yhdistelmä kahdesta kappaleesta pitkälle verkkopankit haittaohjelmat näyttää täysin käynnissä useita kuukausia kestäneen spekulointia. Mikä näyttäisi olevan beta-versio pala haittaohjelmia, jotka on bittiä sekä Zeuksen ja SpyEye on nyt liikkeessä vaikkakin joukossa vain muutamia ihmisiä, sanoi Aviv Raff, CTO ja cofounder ja Seculert. Seculert on julkaissut kuvakaappaukset uuden haittaohjelman, joka on kaksi versiota ohjauspaneelin avulla hallinnoidaan tartunnan saaneita tietokoneita. Yksi näistä ohjauspaneelit muistuttaa yksi Zeus , ja muut muistuttaa että SpyEye. Molemmat ohjauspaneelit ovat kytketty samaan back-end-komento-ja valvonta-palvelimen, hän sanoi. "

Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.


Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkia asianosaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-teases-the-real-xoom-super-bowl-ad-george-orwell-flow/:
Olemme jo saaneet kiusattiin tähän, mutta käy ilmi, että ensimmäinen teaser - joka, olkaamme rehellisiä, ei ole suurin tuotannon arvo - oli puhtaasti teaser. Nyt Motorolan lähetti meille fragmentti todellinen kaupallinen he olla debytoi vuonna Super Bowl sunnuntaina, ja se sai melko paljon kaikki oletat: komea herrasmies kukkia käsittelyssä 1984, Xoom , valkoinen kuulokkeet, ja tuhannet ja tunteeton Droonien "nauttia" Apple-tuotteita. Koko asia on selvä huitaista Apple näennäisesti hyväksyy hyvin homogeny se kävi sotaa vastaan sen Ridley Scottin ohjaama Super Bowl kaupallinen Macintosh vuonna 1984, ja epäilemme te hyvät ihmiset joutuvat erittäin vahvoja mielipiteitä sitä. Seuraa tauko ensimmäisen 15 sekunnin mainos.

Jatka käsittelyssä Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkia asianosaisia

Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkien osapuolten alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit