fredag den 4. februar 2011

Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/samsung-smart-touch-android-remote-app-is-now-available-for-down/:
Hienoja uutisia, kanava surffaajille - Samsung Smart Touch Android Remote-sovellus on nyt vihdoin saatavilla Android Marketplace ladattavissa ilmaiseksi lähes yhdeksän kuukauden kuluttua alun perin käynnisti IOS . Jos pudonnut mojova määrä cheddar on uusi malli C Samsung Internet TV vuonna 2010 (ne isompien mallien onnea) ja ei voi odottaa oman Android luurin omaksua jälleen elämän tehtävän, tänään saattaa olla kohtalokas. Sanomme "voitaisiin" yksinkertaisesti siksi, että CES käytännön ohjelmiston kanssa ei ollut aivan turvota - mutta sitten taas, massiivinen messuilla lattia ei ole aivan paras WiFi testausympäristön. Tällä hetkellä sovellus on keskimäärin neljä tähteä 25 ihmistä, mutta se ei ole täysin vapaa muutama sana kaatua ja virheraportit. Voit vapaasti antaa sille pöllytä jos sinulla tarvittavat vaihde, ja jos tämä ottelu on sohva peruna taivaan tunne ei tule ... No, älä luovu toivosta, sillä kaksipuolisella QWERTY kauko voisi pelastaa päivä pian.

Jatka käsittelyssä Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa

Samsung Smart Touch Android kauko app. on nyt ladattavissa perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 16:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Puhelin Scoop | lähde Android Market | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar