fredag den 4. februar 2011

Technocel n 70 dollaria PowerPak Duo akku kaksinkertaistuu jopa USB-portit, alusten 1 huhtikuu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/technocels-powerpak-duo-battery-pack-doubles-up-on-usb-ports/:
Technocel alkuperäinen PowerPak (ja akku Boost) olivat keskuudessa arsenaali vempaimia käytetään tämän vuoden CES , ja ne osoittautuivat erittäin hyödylliseksi mehuksi jopa kuollut MiFi tai älypuhelimen ilman jäädä lieassa pistorasiaan. Kuten hyvin tiedätte, olemme melko suuria faneja ulkoisia akkuja, ja näyttää siltä, että Technocel on osoitettu yksi merkittävä narista meillä oli ensimmäisen sukupolven PowerPak. Duo on pääosin samanlainen gizmo, mutta paljon lisäpotkua ja kaksinkertainen satamissa. Se potenssiin teho tiili ja sisäinen 2500mAh lithium-ion-akku (verrattuna 1600mAh aiemmissa rakentaa), ja sen sijaan, yksi USB-portti, tämä kaveri sai kaksi, ja lisäksi se on paljon helpompi tarkastella, ja sanotaan tarjoaa jopa 7,5 ylimääräistä tuntia puheaikaa keskimäärin puhelimeen. Yhtiö myös heittää puoli miljoonaa vaihdettavissa vinkkejä, jotka ovat yhteensopivia noin 95 prosenttia kannettavien USB-laitteita, ja perustuu sanaan suoraan Technocel, it'll tulevat myyntiin 1 huhtikuu on 69.99 dollaria.

Technocel n 70 dollaria PowerPak Duo akku kaksinkertaistuu jopa USB-portit, laivoissa 1 huhtikuu perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 18:29:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Technocel | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar