fredag den 4. februar 2011

ASUS puheenjohtaja Jonney Shih lupauksia "salainen ase" kilpailevien iPad 2, disses 3DTVs

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/asus-chairman-jonney-shih-promises-secret-weapon-to-rival-ipad/:
Jonney Shih ei ole koskaan ollut yksi perääntymään hänen kantaansa mihinkään, ja viime istua alas ja IDG News Service, ASUS puheenjohtaja antoi melkoisesti nugetit arvoinen poring yli. Ensinnäkin, hän soitti ylös (ja myöhemmin vähätellyt) "salainen ase", joka todennäköisesti kilpailevat iPad 2, mutta ei mennä niin pitkälle, vahvistaa, että mainitun ase olisi oikeastaan pöydältä. Hänen vastaus uteliailta? "Minusta on parasta olla nyt sanoa. Joudut odottamaan käynnistää." Hän totesi myös, että henkilökohtainen cloud computing oli valmis puomi, eikä jätä paljon toivoa tykkää webOS ja QNX - hän väittää, että on tilaa vain kolmen OS leirejä voittaa, ja ne kolme paikkaa ovat jo käytössä ja Windows, Android ja IOS. Lopuksi hän käytti tilaisuutta hyväkseen ja paiskata vettä 3DTV sirinä toteamalla, että hän "ei usko, että voittaa." Hän jättää auki mahdollisuuden lasit ilman vaihtoehtoja kämmenlaitteiden onnistuu, mutta sen jälkeen se on turvallista sanoa, että hän ei ole paljon 3D puolestapuhuja. Hit lähde linkki koko laiha, mutta ei mennä kaivaa mitään ylimääräisiä tietoja hänen iPad 2 tappaja - jotain kertoo sinun on pettynyt.

ASUS puheenjohtaja Jonney Shih lupauksia "salainen ase" kilpailevien iPad 2, disses 3DTVs perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 12:52:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Computer World | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar