fredag den 4. februar 2011

Verizon rikkoo ensimmäisenä päivänä liikevaihto ennätyksen iPhone 4 ennakkotilauksia - vain kaksi tuntia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/verizon-breaks-first-day-sales-record-with-iphone-4-pre-orders/:
Kesti Verizon vain kaksi tuntia ottaa iPhone 4 saatavana ennakkoon rikkoa kaikkien aikojen ennätys ensimmäinen päivä myynnin yhteen laitteeseen. Se huolimatta siitä vain avannut ennakkotilauksia omille tilaajilleen, ja teki niin oli keskellä yötä. Olla selkeä, välillä 3AM ja 5AM eilen aamulla, enemmän ihmisiä tilata ylös iPhone 4 kuin Verizon on voinut päästä läpi ovensa tahansa täysi lanseeraus päivä. Odotetusti, harjoittaja ei vaivautunut sisältää todellisen määrän laitteiden määräsi ylös, mutta päätellen palvelimelta asioita se ottaa välittömästi tehtyään luurin käyttöön ja myöhemmin sulkeminen ennakkoon ennakkotilauksia, menemme eteenpäin ja arvailla se oli "paljon".

Jatka käsittelyssä Verizon rikkoo ensimmäisenä päivänä liikevaihto ennätyksen iPhone 4 ennakkotilauksia - vain kaksi tuntia

Verizon rikkoo ensimmäisenä päivänä liikevaihto ennätyksen iPhone 4 ennakkotilauksia - vain kaksi tuntia alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 08:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar