fredag den 4. februar 2011

Nokia vapautuu Symbian päivitys N8, C7 ja C6-01, se ei ole mitä olet odottanut

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-releases-symbian-update-for-n8-c7-and-c6-01-its-not-the/:
Mitä me kerran tiesivät Symbian ^ 3 on yksinkertaistettu " vain Symbian "muutama kuukausi sitten, näennäisesti tehdä päivityksiä nopeammin ja helpommin Nokia toteuttaa. No, huzzah huzzah, tässä on ensimmäinen päivitys. Version 1.1 uusia Symbian parantaa viestintää, jonka avulla voit hyväksyä kokouspyyntöjä suoraan sähköpostiin ja myös integroida karttoja, jotta voit nähdä paikalla myös. Sen lisäksi, että N8 käyttäjät saavat tappaja uusia ominaisuuksia Quick Office 6.4, kuten zoomaus sisään ja ulos Word-dokumenttien kanssa kolme "laadukasta" pelejä esiladattu uusien laitteiden (jotka olivat jo vapaasti saatavilla Ovi Store). Anteeksi meidän valtavan riistoa, mutta missä helvetissä meidän muotokuva qwerty-näppäimistö , jaetun ruudun tekstinsyöttöä, tai ne kaivattua selaimen parannuksia? Vuonna roskalaatikko vieressä Symbian ^ 4?

Nokia vapautuu Symbian päivitys N8, C7 ja C6-01, se ei ole mitä olet odottanut perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 06:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nokia Conversations | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar