fredag den 4. februar 2011

Sonyn Kaz Hirai käsittelee NGP strategia, pitkäikäisyys, odotukset (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/sonys-kaz-hirai-discusses-ngp-strategy-longevity-expectations/:
Miksi NGP ilmoitti niin kauas sen käynnistää? Kuinka kauan Sony odottaa NGP kuninkaaksi ennen refresh tarvitaan? Mikä vaikutus NGP olla Nintendon ylivaltaa mobiilipelaamisen? Jokainen näistä kysymyksistä on käsitelty Sony Computer Entertainmentin johtaja Kaz Hirai on videohaastattelussa voit silmämunan tauon jälkeen. Jos haluat tekstimuodossa versio hänen vastausten Kaz sanoo PSP seuraaja esiteltiin alkuvuodesta jotta Sony saada niin monta kolmannen osapuolen kehittäjille aluksella kuin mahdollista (mikä on paljon helpompaa kun ei tarvitse huolehtia niistä vuotaa laitteiston Engadget), uusi mobiili konsolin eliniän pitäisi olla vähemmän kuin mitä olemme tottuneet Sonyn kotikonsoleilla (niin ainakin neljä tai viisi vuotta), ja Sonyn aseet hyökätä Nintendon n valta-asemaa on pitkä litania integroidut anturit ja liitännät on NGP käytettävissä. Kaz on huolellisesti todettava, että Sony on ainoa, jolla pyritään parantamaan PSP: n nykyinen asennus perusta, mutta epäilemme Sonyn epävirallinen tavoitteet ovat paljon suurempi.

Jatka käsittelyssä Sonyn Kaz Hirai käsittelee NGP strategia, pitkäikäisyys, odotukset (video)

Sonyn Kaz Hirai käsittelee NGP strategia, pitkäikäisyys, odotukset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 17:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PlayStation Blog | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar