fredag den 4. februar 2011

DARPA työskentelevät paikallisten Motorsin crowdsource seuraavan sukupolven taisteluajoneuvoja

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/darpa-working-with-local-motors-to-crowdsource-next-generation-c/:
Seuraavan sukupolven Hummer ei aio rakentaa itse, ja nykyään emme voi luottaa valtion elimiä keksiä kaikkia hienoja ideoita. DARPA etsii apua, ja jos et tunne jopa se, että voi olla sinun. Meidän suosikki Advanced Research Progects virasto on valinnut alusta lähtien crowdsource autosuunnittelijoille Paikalliset Motors (sama sisäpuolella yhtiön Rally Fighter) ja pyytää siviilejä kaikki muodot ja koot selvittää, mitä muotoa ja kokoa Experimental Crowd hallittavat Combat- Tuki ajoneuvo on. Toki XC2V ei aivan ro kieli, kuten " Flying Humvee ", mutta se varmasti kuulostaa paljon enemmän käytännön. Jos haluat kirjoittaa kommenttisi (ja mahdollisuus on +7,500dollari palkinto) parasta pitää kiirettä, koska väitteet johtuvat maaliskuussa 3rd. Valitettavasti mallit piirretään Crayon takana läksyt eivät ole tukikelpoisia, muuten olisit kaikki taistelevat toisesta sijasta.

DARPA työskentelevät paikallisten Motorsin crowdsource seuraavan sukupolven taisteluajoneuvoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 10:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Wired | lähde Paikalliset Motors | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar