fredag den 4. februar 2011

Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkia asianosaisia

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/motorola-teases-the-real-xoom-super-bowl-ad-george-orwell-flow/:
Olemme jo saaneet kiusattiin tähän, mutta käy ilmi, että ensimmäinen teaser - joka, olkaamme rehellisiä, ei ole suurin tuotannon arvo - oli puhtaasti teaser. Nyt Motorolan lähetti meille fragmentti todellinen kaupallinen he olla debytoi vuonna Super Bowl sunnuntaina, ja se sai melko paljon kaikki oletat: komea herrasmies kukkia käsittelyssä 1984, Xoom , valkoinen kuulokkeet, ja tuhannet ja tunteeton Droonien "nauttia" Apple-tuotteita. Koko asia on selvä huitaista Apple näennäisesti hyväksyy hyvin homogeny se kävi sotaa vastaan sen Ridley Scottin ohjaama Super Bowl kaupallinen Macintosh vuonna 1984, ja epäilemme te hyvät ihmiset joutuvat erittäin vahvoja mielipiteitä sitä. Seuraa tauko ensimmäisen 15 sekunnin mainos.

Jatka käsittelyssä Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkia asianosaisia

Motorola kiusaa todellinen Xoom Super Bowl mainos: George Orwell, kukat, iPhone käyttävien automaattien valkoinen hupparit kaikkien osapuolten alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 12:23:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar