fredag den 4. februar 2011

CLIQ XT ei saada Android 2.1 päivitys, Motorolan sana yhtä hyvä kuin lika

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/cliq-xt-wont-get-android-2-1-upgrade-motorolas-word-as-good-a/:
Motorolan roikkui Android 2.1 päivitys edessä CLIQ XT käyttäjien mikä tuntuu ikuisesti - nyt se asettaa pois syötti loputtomiin. Lausumassa julkaistiin tänä aamuna, yhtiö sanoi, että vaikka kuukauden tiukat testit, puhelin pysyy Android 1.5. Ensin kuulleet lupauksia päivitys viime vuoden kesäkuussa, mutta Motorola nopeasti perui . Marraskuussa sen edeltäjä sai päivityksen , mutta CLIQ XT jäi roikkumaan. Sitten joulukuussa yhtiö ilmoitti viivästymisen vedoten lisätestausta ", ja kun niitä testejä ei kanna hedelmää, se pelkkää luopui. Nyt CLIQ XT-käyttäjät ovat kiinni puhelimen toistaiseksi urheilu OS, joka on kolme vaihetta takana parhaiten ajan tasalla kilpailun, ja valitettavasti, että kaikki hänen kirjoittamansa - Motorola ei ole merkkejä jatkaa toisen päivityksen lähiaikoina. Ja että, ystävät, on sinun cue poimia luuri teki HTC sijaitsevista Verizon Wireless .

[Kiitos, Josh]

CLIQ XT ei saada Android 2.1 päivitys, Motorolan sana yhtä hyvä kuin lika perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 18:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Motorola | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar