fredag den 4. februar 2011

Sony Ericsson Xperia Arc vs. LG Optimus 2X ... taistella!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/sony-ericsson-xperia-arc-vs-lg-optimus-2x-fight/:
Android on tulevaisuutemme, stat mavens kaikki samaa mieltä , mutta kaikki sen nopean kasvun, Googlen käyttöjärjestelmä kärsii edelleen pulaa huipputason erilaistumista. Tämä on osittain alas LG ja Sony - kaksi maailman suurimmista puhelin päättäjille - menot enemmistö 2010 katsomassa taistelu Android herruudesta sivussa ( X10 jäävi itse, kun se ilmoitti se ei tiennyt eikä välittänyt mitä Froyo oli). 2011 saattaisi vain olla vuosi lunastuksen molemmille, mutta koska LG pian hyökkäyksen Euroopan markkinoille pari todella toivottavaa ja voimakas Android älypuhelinten Optimus 2X ja musta , kun taas Sony Ericssonin sekä vuotanut valikoima uusia Xperias sisältää Arc , Neo ja Play , jokainen niistä tulossa Gingerbread esiasennettu. Olemme kääritty meidän rukkaset noin pari näitä korkean toivoa laitteita, yksi kustakin valmistajasta ja kuvannut Living Daylights pois ne istuivat vierekkäin.

Meidän nöyrästi väittävät, että Xperia Arc näyttää ja tuntuu paljon tarkempia kuin LG: n tosin hyvin suunniteltu Optimus 2X. Kaaren kaarevuus vakavasti saa sen tuntumaan ohuin puhelin olemme koskaan käsitelty ja sen paino on myös huomattavasti kohtuuttoman pieni. Toinen merkille tuonti että 2X mukana 4-tuumainen näyttö taas Arc tarjoaa edullisemmat 4,2-tuumainen näyttö, mutta niiden mitat ovat lähes identtiset. Kaiken kaikkiaan olimme tuskin vastustaa ottaa joko yksi taskussa, mutta Arc voittaa se meille suhteen esteettisiä valittaa. Tietenkin, Optimus 2X on kaksiytiminen Tegra 2 sydämen sykkeen kuluessa, se ei ole kyse näyttää, vaikka kyseessä on tämän käytännön vertailuun, se tavallaan oli. Meidän täytyy koko arvostelu LG: n luuri lähipäivinä, kun taas Sony Ericsson lupaa Xperia Arc maa Euroopassa maaliskuun loppuun mennessä. Näet enemmän prototyyppi yksikön saimme käsitellä Alla olevassa galleriassa ja siellä videovertailussa kahden Android tulokkaita tauon jälkeen myös.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar