fredag den 4. februar 2011

Texas Opiskelija lähettää robotti kouluun hänen tilalleen ei voi saada sitä tekemään läksyjä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/03/texas-student-sends-robot-to-school-in-his-place-cant-get-it-t/:
Olet ehkä viime aikoina telepresence robotit pelit nauraa on Big Bang Theory, mutta niillä on myös melko vähän käytännön syistä, ja lukiolainen Lyndon Baty päässä Knox City, Texas on nyt jollakin erityisen suuri vaikutus. Hän on heikentynyt immuunijärjestelmä, joka estää häntä todella koulua, joten hän käyttää kauko-ohjattu VGO telepresence "robotti", joka sallii hänen siirtyä luokan luokan ja vuorovaikutuksessa opettajien ja muiden opiskelijoiden käyttää mitään muuta kuin hänen kannettavan tietokoneen ja web- kotona. Botti itsessään on neljä metriä pitkä, itse tasapainottaminen, ja vain pakkauksissa perus videoneuvottelu järjestelmä ylös, jonka avulla sen käyttäjä olla vuorovaikutuksessa ympäristönsä kanssa - on 5000 dollaria, se on myös huomattavasti halvempaa kuin jotkut muut vastaavat optiot . Kuten Popular Science toteaa kuitenkin, tämä ei ole ensimmäinen kerta, telepresence botti on mennyt kouluun - opiskelija Venäjällä kärsivät leukemiaa on myös ollut käytössä samankaltainen botti jälkeen viime vuoden syyskuussa osana kokeiluhankkeen robotin suunnittelijat. Pään ohi tauon paikallisia uutisia raportti Texas.

Jatka käsittelyssä Texas Opiskelija lähettää robotti kouluun hänen tilalleen ei voi saada sitä tekemään läksyjä

Texas Opiskelija lähettää robotti kouluun hänen tilalleen ei voi saada sitä tehdä läksyjä perin ilmestynyt Engadget Ma, 03 helmikuu 2011 19:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde TexomasHomepage.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar