fredag den 4. februar 2011

Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-bubbles-lets-you-intelligently-unlock-your-n8-in-a-pop/:
Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop
Nöyrä avata näytön saa koskaan harrastaja, ja Nokia Bubbles on yksi fanciest olemme nähneet vielä. Kuten erilaisia jälkimarkkinoilla lukita näytölle sen avulla voit ohjata mediasoitinta tai käynnistää vaatii ennen kuin edes avata oman luurin, mutta ei niin kiinnostavalla tavalla. Sinä vain napata kupla mitä haluat ja pudottaa sen, mitä haluat tehdä. Yksinkertainen avata merkitsee vetämällä avain kiinni lukkoon, ja jos sinulla on jäänyt puhelu voit napata kyseisen henkilön kupla ja vedä se puhelin soittaa heille takaisin. Tartu musiikki kupla mennä suoraan soittimen ja hyvin, saat kuvan. Okei, joten se ei ole aivan yhtä hauskaa kuin pelissä Puzzle Bobble, mutta se on yhä niin vähän enemmän hyötyä. Tsekkaa video alla, tai mennä eteenpäin ja antaa sille ladata jos olet Symbian .

[Kiitos, Pyry]

Jatka käsittelyssä Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 on pop

Nokia Bubbles voit älykkäästi avata oman N8 ja pop perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 13:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Nokia Beta Labs | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar