fredag den 4. februar 2011

Nokia, Microsoft ilmoittaa kumppanuus ensi viikolla, mahdollisesti myös Windows Phone 7?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/nokia-microsoft-announcing-partnership-next-week-possibly-invo/:
Koska Nokia tulee ylös Capital Markets Day ensi perjantaina - tapahtuma, jossa yhtiö on historiallisesti paljastettiin mielenkiintoisia asioita ja käynnistänyt tärkeitä aloitteita - huhut ovat jälleen pyörittäen, että he aikovat olla ilmoittaa tärkeä foorumi muutos Poiketen kilpailijan . Sekä Android ja Windows Mobile ovat tulleet esille aikaisemmin useaan otteeseen, mikä johtuu ole pieni osa siitä, että Nokian oli ulospäin pyörivät sen alustan pyörät selässä S60 ja Maemo aivan, aivan liian kauan, mutta niin mennessä mikään ei ole toteutunut. Tällä kertaa, se sanoi, että Microsoft on kumppani ilmoitti 11. - ja vaikka Nokian käyttöönottoa Windows Phone 7 olisi selvä strateginen muutos, se on tärkeää huomata, että nämä yritykset ovat tosiasiallisesti kumppanuuteen ennen kauniita triviaaleja seurauksia markkinoilla, se on täysin mahdollista, ne voidaan ylösajon tehdä sitä uudestaan, jakaa sovelluksia ja palveluja välillä Windows Phone 7 ja S60 / MeeGo . Epäilemme, mutta se on sisällä valtakunnassa syy.

Mutta käännämme huomion takaisin suuren alustan muutos, on pari tekijöitä, jotka lisäävät hieman uskottavuutta huhu tällä kertaa. Ensinnäkin, hyssytellään: hiljattain nimitetty toimitusjohtaja Stephen Elop tulee Microsoft hyvissä väleissä ja se on selvästi saanut lähtöpassit ottaa Nokian uuden, entistä kannattavammaksi, Symbian-säätiön sisälmysten tapahtui Elop n katsella, esimerkiksi , ja hän vain vihjaili muutama päivä sitten, että liittyminen olemassa ekosysteemi voisi järkeä . Tärkeämpää kuitenkin on, meillä luotettavasta lähteestä oman kuka sanoo nyt, että vuorovesi on muuttunut ja tämä näyttää olevan tapahtumassa Capital Markets Day - ja että yksi Nokian nykyisten alustojen tulee putoamaan välittömänä seurauksena. On vaikeaa valita kumpi se ois: S60, vaikka kovin vanhentunut, on edelleen hurjan suosittu Euroopassa ja kehittyvillä markkinoilla, kun taas MeeGo on teknisesti lupaavia, mutta ei ole vielä tehnyt mitään vaikutusta markkinoihin tahansa. Kääntöpuoli, totesi Microsoftin asiantuntija Mary Jo Foley ei laita paljon varastossa tämän viimeisimmän huhuja.

Niin, tässä on kysymys: voiko Nokia tulee toinen Samsung, LG tai HTC, vedonlyönti sen toiveet ja unelmat sen leuat kuin laitevalmistajan yksin? Perinteisesti Nokia on määritelty paljon (jos ei enemmän) sen alustoilla kuin sen laitteiston, joka ei ole Samsungin valmiudet end-to-end-talon sourcing. Riippumatta siitä, mitä tapahtuu ensi viikon perjantaina pitäisi kaikki tekevät erittäin mielenkiintoinen MWC todellakin.

Nokia, Microsoft ilmoittaa kumppanuus ensi viikolla, mahdollisesti myös Windows Phone 7? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 12:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times , @ maryjofoley (Twitter) | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar