fredag den 4. februar 2011

Tech teollisuuden on maailman luotettavin, kertoo uusi tutkimus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/04/tech-industry-is-worlds-most-trustworthy-says-new-survey/:
Keneen luotat tekemään ", mikä on oikein?" Vastauksenne tähän kysymykseen riippuu siitä, miten sitä tulkitaan, vaikka emme usko, että liian paljon tilaa epäselvyyttä uusimmat tulokset Edelman: n 11. vuotuinen Trust barometritutkimus. Se osoittaa teknologian alan selvä 10 prosentin ennen muun yritysmaailman kannalta luotettavuutta, ja autoteollisuus (toinen suosikki meidän ) ja televiestinnän ( oikeasti? ) alojen seurantaa toisen ja kolmannen. Tulokset tulevat vaalit ja 5075 "tietoa" jäseniä yleisöä 23 kansakuntia. Arvelemme kaikki yritykset tekemään liiketoiminnan chipmaking kovin hyvämaineinen pitäisi taputtaa itseään selkään - ellei heidän nimensä ovat Motorola , Samsung ja Sony Ericsson , niitä tyyppejä epäonnistumisten Android päivityksiä ole oikeastaan vaikuttanut uskottavuutta alansa ollenkaan.

Tech teollisuuden on maailman luotettavin, kertoo uusi tutkimus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 04 helmikuu 2011 09:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SkiddMark , Car Connection , Autoblog | lähde Edelman | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar