tirsdag den 6. september 2011

Google Kills Desktop Search ja gadgetit

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1YfAQ1OSllk/Google-Kills-Desktop-Search-and-Gadgets:

CWmike kirjoittaa kanssa artikkelin Computerworld Tietoja Google axing vielä toisen tuotteen. Valitse artikkeli: "Google on päättänyt jäädä eläkkeelle Desktop, hakemuksen se ensimmäinen käynnistettiin vuonna 2004, jonka tarkoituksena on antaa ihmisten etsiä tiedostoja ja tallennettuja tietoja niiden tietokoneiden kiintolevyt. Se oli yksi ensimmäisistä tuotteista Google kohdistuneen Microsoft ja oli tarkoitus parannella natiivi hakutoiminnot ovat Windowsin. Desktop Search tuli kilpailun alalla, koska Microsoft vastasi haasteeseen ja muut, kuten Yahoo käynnistäneet omia tuotteita. Google kuitenkin päätti, että kun suosio cloud computing ja käyttäjien lisätä mukavuutta Web Apps, on tullut aika poistaa käytöstä Desktop, se sanoi viime blogikirjoituksen. Kuten syyskuun 14. Google päättyy myös tuki Desktop API, palvelut, laajennuksia ja vempaimia. " Vuodesta Näyttää siltä ilmoitus tarkoittaa, että Google-gadgetit ovat pääsemässä kirves liian joka vielä muutamia ihmisiä saattaa käyttää.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Kinect perusteella koko rakennuksen Breakout

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EEoSf3eG8BE/Kinect-Based-Whole-Building-Breakout:

mikejuk kirjoittaa kevyellä pala I Programmer noin siisti Kinect ja jättimäinen projektori hakata. Valitse artikkeli: "Jos muistat Breakout - riviä korttelin ruudun yläreunassa ja meloa pompusta pallon heitä tuhoamaan estää - niin saatat tunne nostalginen siitä. Loppujen lopuksi se oli hyvin vähäistä eräänlainen peli. kuitenkin ottaa yksi Kinect ja samassa rakennuksessa ja sinulla on jotain aivan muuta kun sen avulla luodaan Breakout-peli. tiilet, pallo ja meloa kaikki heijastettiin vanha rakennus ja pelaaja liikkuu vasemmalta poikittain ohjata meloa. soittimen asento on havaittu Kinect, onko ole loppua hauskaa voi olla tämän gadgetin. todella fiksu bittinen, ja et ehkä huomaa sitä, ellet tarkastella lähemmin video, että pallo kimpoaa todellinen arkkitehtuuri rakennuksen - kuten ikkunat, esimerkiksi. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






NASA paljastaa uusia kuvia Apollon purkupaikkojen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k6Np8g0qp_U/NASA-Reveals-New-Images-of-Apollo-Landing-Sites:

näkövammaisten kirjoittaa "Sharp uusia kuvia Lunar Reconnaissance Orbiter Näytä Apollo 12, 14 ja 17 laskeutumispaikat hämmästyttävän yksityiskohtaisina, mukaan lukien viimeinen jalka polkuja vasemmalle astronautit kuun pinnalla." Nämä kuvat olivat tarttui jälkeen LRO luopui Kiertoradallaan 50 km pinnan yläpuolella on 25 km.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Maingear intros uusittu Vybe pelaamista työpöytiä, stuffs 'em päivitetyt sisäosat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/maingear-intros-redesigned-vybe-gaming-desktops-stuffs-em-with/:


Jos olet metsästystä uusi Windows 7 pelaamista rig, meillä on hyviä uutisia: Maingear n juuri tehostanut sen linjan Vybe työasemia ja se varmasti näyttää ruokahalua. Kuten ennen, siellä kolmikko esivalmisteisuus variantteja, mutta herkut on nyt pakattu uusittu kuori väriltään mustia tai valkoisia (SE ja SS malleissa). 949 dollaria Vybe S alkaa asiat pois ihailtavasti ylikellotettu 2.9GHz Intel Core i5 2310 mitoitettu 3.3GHz (pystyy turbo edistäviä ja 3.7GHz). Se on edelleen täynnä 1GB NVIDIA GTS 450 GPU , 4GB RAM, 1TB 7200 RPM kiintolevy, 7-in-1 kortinlukija, 7.1 surround-äänen tuki ja 24x DVD-poltin, kaikki koukussa osaksi USB 3.0 / SATA 6G Intel DP67BA emolevy. 1129 dollari SE mausteet asioita kanssa ylikellotettu i5 2500 mitoitettu 3.7GHz (lisäämään jopa 4.1GHz) ja 1GB GTX 560 GPU , joka on liitetty SSD-toting Gigabyte Z68XP-UD3 emolevy. Lisäksi siellä on 1699 dollari Vybe SS niille, jotka haluavat heidän noob-surmaamalla kokemusta extra Picante. Se pakkaus ylikellotettu ja vesijäähdytteinen 4.5GHz + Core i7 2600K, duo niistä GTX 560-grafiikkapiirit ja 8 Gt RAM, että sinulla ei ilmene komplekseja käynnissä Crysis.


Voit valita muokata SE ja SS lautat yhä tehokkaampia osia, vaikka sinua odottaa hieman kauemmin lähetystä varten. Löydät tiedot alkulähteellä ja terve tarjoilu silmänruokaa Alla olevassa galleriassa.

Galleria: Maingear Vybe SS




Jatka lukemista Maingear intros uusittu Vybe pelaamista työpöytiä, stuffs 'em päivitetyt sisäosat


Maingear intros uusittu Vybe pelaamista työpöytiä, stuffs 'em päivitetyt sisäosat alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 15:19:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Sprint Files vastaan ​​käydyn AT & T T-Mobile sulautuma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/r9hRhE9EciU/Sprint-Files-Suit-Against-ATampT-T-Mobile-Merger:

zacharye kirjoittaa ja uutiset virka BGR. Valitse artikkeli: "Sprint ... ilmoitti, että se on jättänyt oikeusjuttu, jossa liittovaltion tuomioistuimessa Yhdysvalloissa District of Columbia, jolla pyritään estämään AT & T: n suunniteltu 39000000000dollari hankinta T-Mobile USA Deutsche Telekom. Puku liittyy Department of Justice n oikeusjutun, jossa jätettiin 31 elokuu. "Sprint vastustaa AT & T: n hankkeen ostaa T-Mobile," Sprintin varatoimitusjohtaja oikeudenkäyntien Suzan Haller sanoi. "Nykypäivän oikeudellisiin toimiin, jatkamme että asianajo kuluttajien puolesta ja kilpailu, ja odottaa osaamisellamme ja resursseja todistaa, että ehdotettu yrityskauppa on laiton. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Halvaantunut Potilaat Ohjaus robotti Brain Waves

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QqmmvXQSwFg/Paralyzed-Patients-Control-Robot-With-Brain-Waves:

sciencehabit kirjoittaa kanssa writeup on ranskalaisen tutkimuksen paperia Science. Valitse artikkeli: "Ne eivät ole aivan psyykkinen vielä, mutta koneet paranevat lukemaan mieltäsi. Tutkijat ovat keksineet uuden, noninvasive menetelmä tallentamiseen malleja aivotoiminnan ja käyttämällä niitä ohjaamaan robottia. Tutkijat toivovat teknologia antaa "lukittu" potilasta ... kyky olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja jopa antaa illuusion ovat fyysisesti läsnä ... ystävien ja perheen kanssa. " Todella mielenkiintoinen asia tässä on, että ihmiset, jotka eivät olleet käyttäneet raajojen vuotta pystyivät oppia hallitsemaan robottia (sekä kontrolliryhmässä ei) jälkeen koulutetaan vain tunnin viikossa kuuden viikon ajan.


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Sony paljasti hinnat ja koot Onko Google TV?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttäisi olevan joku yhtiön sisällä, tai ovat tyytymättömiä maksaa ja haluaa pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistai 12. lokakuuta tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joka ei vielä tiedetä, ovatko ne totta) mahdollisista koot ovat Google-TV, mutta myös nimillä on ilmestynyt joka olisi nimeltään mallit kyseessä.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40GT1 40 tuuman NSX-46GT1, (kyllä, arvasit oikein) on 46 tuumaa. Silti he myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Kumma juttu: jos tämä on totta, halvin malli Googlen TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuuman malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä heidän luetteloomme.


Viewsonic V3D241wm tietokonenäyttö 3D

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:


Viewsonic ei halua jäädä jälkeen on esitellyt uuden näytön, joka on teknologia hetkellä muodissa 3D.


V3D241wm Viewsonic on 24-tuumainen LED-paneeli, jossa latenssi on 2 ms, 300 cd kirkkauden, kontrastin ja 20.000.000:1 virkistystaajuutta 120Hz, taajuus valmistajasta riippuen nauttia 3D-sisältöä käyttäen polarisoitunut lasit monitorin mukana.



Tällä hetkellä emme tiedä, mitä hinta euroissa, mutta Iso-Britannia myy noin 330 puntaa, mikä valuuttavarantosaamisten olisi noin 376 euroa, vaikka emme voi tehdä tätä hintaa kun saat olla myynnissä Espanjassa.


Lisätietoja | Viewsonic


Wicked Lasers esittelee Handheld One-Watt vihreä laser

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0r5sORjcPAs/Wicked-Lasers-Introduces-Handheld-One-Watt-Green-Laser:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä (ja Slashdot koodaaja) painava kirjoittaa "Wicked laserit, kuuluisa viime vuoden 1000 mW handheld sinisen laser, ja surullisen sen käsittelystä kuuden kuukauden pituinen backorders, myy parhaillaan vihreä versio. On kolme tehotasoa, kunkin hinnoiteltu $ 1/mW (300 mW, 500 MW, 1000 mW). Koska silmä on paljon herkempi vihreä kuin sininen, tämä on melko paljon uusinta, kun puhutaan-pisteitä-on-kamaa tekniikka. Wicked Lasers lähetetään email lupaava käsitellä backorders paljon paremmin tällä kertaa. " Lisää lukija whitedsepdivine: "Tällä hetkellä ei ole vastuuvapauslauseke, että tämä ei ole valomiekkaa omilla sivuillaan, joten voimme vain olettaa, että tämä versio on."


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Maailman väestö Odotettu osuma 7 miljardia lokakuun lopussa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4D8NnyN3rvs/World-Population-Expected-To-Hit-7-Billion-In-Late-October:

kkleiner kirjoittaa "uusi raportti asiakirjat ihmeellinen nopeus, jolla maapallon väestöstä kasvaa. Se oli vain 1999, kun pääsimme 6000000000. Ja nyt seuraavan kuukauden tai kaksi joudumme ylitti 7 miljardia euroa. Mitä jatkuva kasvu maailmassa populaation keskiarvo ihmiskunnan ja planeetan? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






BMW Työskentely Laser Ajovalaisimet

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/czd-gPl1RH4/BMW-Working-On-Laser-Headlamps:

MrSeb kirjoittaa "LED ajovalot ovat vasta valuu markkinoille - lähinnä high-end-autot - mutta nyt se näyttää tietyt Saksan automaker on suunnitelmia laser ajovalot." Laservalo seuraava looginen askel ajovalojen kehittäminen ... varten sarjatuotannossa muutaman vuoden BMW I8 plug-in hybridi, "sanoo BMW. lasereilla on potentiaalia olla samanaikaisesti voimakkaampi, tehokkaampi ja pienempi kuin muut ajovalaisin tyyppejä. Ennen kuin saat liian innoissaan, joskin: ulostulo laser ajovalot on moduloitu turvallisuussyistä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme muutamia uutuuksista Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 Nokia vanhempi veli C5, mobiili, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (painaa vain 90 grammaa), joka täydentää sen edeltäjä, joissa on kosketusnäyttö ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Paitsi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 ominaisuudet 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 on 40 megatavua sisäistä, jotka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa on hyvä kokoelma kuvakkeet tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voit ostaa musiikkia tai mobiilisovelluksia Nokia. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näytön kaikkien Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme saat 170 euroa.


Kysy Slashdot: Luokkahuone Eco-hankkeita, jotka soveltuvat Alaska?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/14jrQPKz3HU/Ask-Slashdot-Classroom-Eco-Projects-Suited-To-Alaska:

Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä shortyadamk kirjoittaa "Olen juuri aloittanut uuden työn, jossa joudun käymään monta lukion luonnontieteiden luokissa ja ovat opiskelijat osallistuvat 1-3 päivää hankkeita koskevat kestävää energia-ja ympäristötieteiden laitos (edistääkseen alueellista yliopistojen ohjelmat). olen tarkastellut useita boxed hankkeista saatavilla verkossa, ja monet heistä ovat aurinko hankkeita; minun suurin ongelma on, että olemme maaseudulla Alaskassa ja paljon aikaa otan vierailee luokkia tulee olemaan Talven (kun meillä on hyvin vähän auringonvaloa - ja vaikka emme olisi liian kylmä mennä ja pelata). Olen utelias, jos jollakulla on ideoita tai ehdotuksia mielenosoituksia ja hankkeita, jotka voivat tehdä luokkahuoneessa ja eivät tarvitse auringonvaloa. Toinen saalis on, että hanke on tarpeeksi pieni sovi matkalaukkuun tai muovista Toto, meillä ei ole mitään teitä yhdistää kylien joten minun täytyy lentää projektin koulusta kouluun kanssani . "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.