tirsdag den 6. september 2011

TechCrunch As We Know It voi olla ohi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z5ki09PbghI/:

Screen Shot 2011-09-06 at 12.18.57 AM

Tämä on viesti En koskaan ajatellut minun täytyy kirjoittaa. Valitettavasti en. Ja pahinta on se, että se olisi oltava Michael Arrington kirjallisesti tätä viestiä, en minä.


Mutta hän ei voi.


TechCrunch on jyrkänteeltä. Heti huomenna, Mike voidaan heittää pois yhtiön hän perusti. Tai hän voi olla. Kukaan ei tiedä. Ja jos hän on, hän korvataan - No, jälleen, kukaan ei tiedä. Kukaan ei tiedä paljon mitään. Varmasti kukaan ei TechCrunch. Tämä sivusto on muuttumassa ikuisesti ja me olemme koko vitun pimeä. Olen voinut koota vähän informaatiota siellä täällä, ja se ei näytä hyvältä. Siksi tämä viesti.


Tähän mennessä, jos luette TechCrunch, olet todennäköisesti tietää ydin tilannetta, joka on räjähtänyt viime useita päiviä. Mike esitteli investoida kokonaisuus tunnetaan "CrunchFund" täydellä AOL tuki - niin paljon tukea, ottakaa huomioon, että he eniten tukijoita rahasto - vain olla hänen jalat potkittiin ulos hänen allaan vuoksi mitä vain kuvata järjetöntä poliittista valtataistelu ja todella huonosta viestinnästä . Jotta asiat pahempaa, jotkut toimittajat (isolla "J" ja jopa isompi aistit oikeudesta) on edetty kasa, vaikka niillä ei ole todellista tietoa - ollenkaan - tieltä TechCrunch todella toimii. Ja nyt olemme täällä.


Aiemmin tänä iltana kirjoitin post minun henkilökohtainen blogi yrittää selittää ulkopuolisille? yhtiömme miten TechCrunch todella töitä Pääkirjoitus näkökulmasta. Käsitys, että Mike tai kukaan muukaan, investoimalla yritys sanella jonkinlainen jättiläinen ristiriidassa asialistalla on naurettavaa. Kirjaimellisesti. Jos Mike yritti saada minut kirjoittamaan kohtuuttoman Lähetä viesti yritykselle hän oli sijoittanut, olisin nauraa hänelle. Mutta hän ikinä tekisi sitä. Kysy Loic Le Meur . Kysy Kevin Rose . Kysy Shervin Pishevar . Ask Airbnb . Kysy lukemattomia muita. Hän ei päästä, jos hän on olemalla idiootti. Hän on mennyt siihen, missä hän on olemalla rehellinen hänen lukijansa. Vaikka kaikki ei aina samaa mieltä hänen kanssaan, hän on rehellinen. Ja hän synnytti tietoa että kukaan muu ei ole, vaikka se ei varmaankaan ole hänen parhaakseen tehdä niin.


AOL voi partaalla muuttuvat kaiken tuon.


Jälleen kukaan meistä tiedä varmasti - kuten Mike - mutta olen todella huono olo. Minun viesti aikaisemmin kirjoitin, "Nämä asiat on tapana purkautua muutaman kuukauden välein, ja ne lopulta päätyvät tarkoittaa mitään." Se oli ennenaikaista. Näitä tilanteita on syntynyt aiemmin - useita kertoja - ja ne ovat aina johtaneet mihinkään. Mutta nyt minusta tuntuu tällä kertaa todella saattaa olla erilainen. Arianna Huffington on jo julkisesti ilmoittanut sanoi hän etsii uutta päätoimittaja tilalle Mike (joka teknisesti oli yhteistyössä Editor yhdessä Erick - vaikka otsikko ei ole koskaan merkinnyt paljon). Ja on ristiriitaisia ​​raportteja siitä, onko Mike todella toimii AOL -


Ingen kommentarer:

Send en kommentar