tirsdag den 6. september 2011

Samsung Stratosphere tavoitteena on olla Verizon ensimmäinen QWERTY-pakkaus LTE laite

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/samsung-stratosphere-aims-to-be-verizons-first-qwerty-packing-l/:


Verizon LTE verkko voidaan kiitettävää sen Blazing nopean mobiilin laajakaistan ja high-end-laitteissa, mutta on yksi alue operaattorin 4G Uusimmat että aina tarvitaan parannusta: lajike. Vuodesta tekee paljastaa PocketNow, on ilmeistä, että yksi seuraavan sukupolven puhelimia teilataan vapauttamaan pian (ehkä jopa tällä viikolla) on QWERTY-kuormattuna Samsung Stratosphere , joka tunnetaan myös SCH-I405. Jos tämä on totta, tämä olisi ensimmäinen LTE-laitteen mukana laitteisto näppäimistö lopulta antaa meille uusi vaihtoehto syrjään 4,3 tuuman liuskeet, jotka ovat hallinneet Big Red tarjontaan niin kauan. Huhutaan että on "mahtava" näyttö (Super AMOLED Plus?), Android 2.3.4 esiasennettuna, 2GB sisäistä tallennustilaa ja 5MP takana / 1,3 edessä kamerat, ei paljon spec sheet mennä pois, tietenkin, mutta ainakin Tiedämme, että ainutlaatuinen. Useiden muiden LTE puhelimia lavalla vuoteen vapaapäiviä, ei ole mitään syytä tehdä ne kaikki näyttävät samalta ... oikea?

Samsung Stratosphere tavoitteena on olla Verizon ensimmäinen QWERTY-pakkaus LTE laite alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 07:05:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde PocketNow | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar