tirsdag den 6. september 2011

Seedcamp joustaa ylöspäin suurimman Viikko Silti

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qy8eTVrFxfc/:

IMG_5062

Seedcamp viikko , vuosittainen viikon mittainen istunto hoitaa Euroopan vanhin tech käynnistyksen kiihdytin, on käynnistyi Lontoossa, ja se näyttää suurin vielä. Erityisesti tällä viikolla muutoksia tapaan Seedcamp on toiminut aikaisemmin, joka osoittaa selvästi uptick miten Euroopan tech kohtauksen fairing.


Kun Seedcamp aloitti syyskuussa 2007 - samalla viikolla TechCrunch Europe aloitti - se rahoitti kuusi ulos 20 yritystä, jotka senkin.


Tällä viikolla 16 20 Seedcamp yritystä esittelee tällä viikolla ovat jo saaneet alkuperäisen Seedcamp investointeja. Seedcamp normaalisti sijoittaa € 50,000 (5-10%) vakiona, mutta joskus ne investoivat vähemmän vähemmän vaakalaudalla, (vaikka juuri nämä termit eivät yleensä julkistettu).


Toisin kuin viime vuonna, että 13 yritystä sai investointi eikä ollut mitään jatko-rahoitusta.


Toinen muutos on, että viime vuonna oli kilpailun kaikki joukkueet investointeja. Tänä vuonna neljä jäljellä, joille ei ole alkuinvestointi (pois 20) haastatellaan lopussa viikolla.


Ja lopussa viikon, yritykset pitävät Seedcamp ja mentorit olla kärkikolmikkoon kaikki 20 saavat rahapalkinnon, jonka he voivat käyttää osana "jatko-'Round. Voittaja saa 25.000 €, toiseksi sijoittunut 15.000 €, kolmas sija voittaa 10.000 €.


Lopuksi ei ole "uusia" joukkueita at Seedcamp tällä viikolla. Kaikki heistä on esiintynyt Mini Seedcamp päivää jo tapahtumissa ympäri Eurooppaa. Menneinä vuosina oli aina muutama villi-kortit - tänä vuonna, tämä on "creme de la creme", jos haluatte.


Nyt, neljän vuoden kuluttua luulisi olisimme alkaneet nähdä joitakin poistuu entisiä Seedcamp yritysten ja uusi ekosysteemi kehittää sen ympärille. Mutta vain Mobclix oli viime vuonna hankittu ja maineikkain 50 miljoonaa dollaria - aika hyvä "Euroopan" exit.


Samaan aikaan monet entiset Seedcamp yritykset ovat yhä käynnissä, vaikka uloskäyntejä ei, niin haluaisin huomauttaa edellä harvassa.


Emme kuitenkaan pidä huolestua. Koska Seedcamp sijoittaja kertoi minulle eilen "Saatamme nähdä poistua pian muodostavat entinen Seedcamp yrityksiä, mutta olemme rento siitä. Me mieluummin nähdä nämä yritykset rakentaa siihen pisteeseen, jossa he voivat lyödä se ulos puistoon. "Mielestäni on oikeus ottaa tämä. On epätavallista, että yritykset voivat nähdä likviditeetti tapahtumia tässä lyhyessä ajassa, ja on parempi olla keskittyä poistua muutenkin.


Lisäksi suuntaus keskuudessa yhtiöt valitsi tänä vuonna ovat sekoitus kehityksestä nykyisten liiketoimintamallien ja häiriöitä perinteisillä teollisuudenaloilla.


Joten siis, GrabCad tavoittelee perinteistä alan insinööri. Farmeon on noin kohdistaminen maatalouteen. Vox.io on noin kehitys kolmannen sukupolven puhelinpalvelujen - saat kuvan.


Mutta otan tutkia startup valittu erillinen viesti lähiaikoina.


(Yllä Seedcamp n Carlos Eduardo Espinal, Saul Klein, Reshma Sohoni)




Ingen kommentarer:

Send en kommentar