tirsdag den 6. september 2011

Netrobe on virtuaalinen Closet iPhoneen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/uvDhOfUde6w/:

lightbox_2

Yksi silmäys kaapista jälkeen palaamassa lomalta tänä aamuna ja tajusin, että olen omisti paljon vaatteita, joista monet olin unohtanut taas ostavat oletettavasti ilmainen lisävarusteet kuten kengät ja rannerenkaat matkoillani. Jos vain oli tapa käyttää minun koko vaatekaappi iPhonella ...


Innoittamana nyt surullisen virtuaalisen kaapissa Clueless , Netrobe , iPhone App ulos Ateena, Kreikka, yrittää juuri tätä, auttaa sinua muistamaan yksittäisiä kohteita vaatekaappi antamalla sinulle työkalu luettelo niistä. Netrobe avulla iPhonen käyttäjät voivat yhdistellä yksittäisiä vaatteita tai lisävarusteita Styleboard, luoda asuja tapahtumia, pakkaus koko matkalaukkuja tai lisätä inspiroivia kuvia Lookbook.


"Olet aina unohtaa mitä omistat ja olet pitää ostaa saman asian uudestaan ​​ja uudestaan", kertoo perustaja Christina Plakopita "[With Netrobe] naiset voivat hyödyntää vaatekaapit ... Nyt voit kirjautua kaapissa tahansa tai missä. "


Vaikka App jo mukana tulee esiladattu kohteita Shopstyle ja Empora , voit lisätä omat henkilökohtaiset tavarat ja vaatteet on Netrobe valitsemalla ripustin kuvake keskellä App ja klikkaamalla Add Item-painiketta (plus-merkki).


Plakopita kertoo minulle, että mitä tekee Netrobe eri vastaavasta apps kuten Stylebook , TouchCloset on uskollisuus sen taustan poistotyökalu, jota hän kuvailee "Photoshop tasolla", virtaviivainen muotoilu ja sen Matkalaukku ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat käytännössä pakkaus matkoja.


Plakopita kertoo minulle, että hän aikoo tehdä Netrobe enemmän sosiaalisia ja vuorovaikutteisia tulevaisuudessa sekä kehittämään Web Component joka sisältää samaa, mutta vielä konkreettisempi, ominaisuudet kuin App - lopulta avulla voit jakaa kaapissa ystävien kanssa tai pyydä lausuntoja siitä mitä käyttää.


Sen lisäksi 1,99 dollaria kustannukset App Storesta, bootstrapped yhtiö aikoo ansaita rahaa kautta affiliate maksut ehdotti vaatteet. Plakopita arvioi, että web komponentin pitäisi olla valmiina noin kuukauden ajan ja että Netrobe Android App pitäisi olla käytettävissä noin kaksi-kolme kuukautta.





1 kommentar: