tirsdag den 6. september 2011

Baidu, Dell yhdistävät voimansa tuottaa linja älypuhelinten ja tablets Kiinassa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/baidu-dell-join-forces-to-produce-line-of-smartphones-and-table/:


Vain muutama päivä sen jälkeen käyttöön oman Android-kuin OS, Baidu etsii nyt laajentaa mobiili tavoittaa laitteisto edessä, avulla Dell. Mukaan Reuters, Kiinan haku jättiläinen on yhdistänyt voimansa pc-valmistaja valmistaa linja tablets ja älypuhelinten sisällä Kiinassa toiveita hyödyntämällä markkinoille yli 900 miljoonaa mobiilipalveluiden käyttäjää. Dell tiedottaja kieltäytynyt aloituspäivä varten uuden tuotelinjan, mutta lähteiden lähellä asia sanoa ne voisivat käynnistää jo marraskuussa. Tiedot laitteet ovat yhtä läpinäkymätön, vaikka Dell näyttää aikomus resurrecting sen tablet / Luurin jälkeen kuolema on Streak 5 . "Olemme yhdessä Baidu ja tiedät olemme Streak 5 tablet, joten kumppanuus on tuossa tilassa," yhtiön edustaja selitti ja lisäsi, että tulevissa versioissa vaatisi Baidu Mobile App alustan, samoin. Tämänpäiväinen ilmoitus tulee myös kun Dellin Kiinan myynti kasvoi 22 prosenttia vuoden ensimmäisellä neljänneksellä tänä vuonna, vaikka se jää nähtäväksi, onko tämä liittoutuma on paljon vaikutusta markkinoilla hallitsee tällä hetkellä Apple ja Lenovo.

Baidu, Dell yhdistävät voimansa tuottaa linja älypuhelinten ja tablets Kiinassa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 06:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Reuters | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar