tirsdag den 6. september 2011

Pelaaja stuffs PS3 ja Xbox 360-konsolia yhdeksi tapauksessa tyhjentää hyllytilaa Troikkaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/gamer-stuffs-ps3-and-xbox-360-consoles-into-one-case-clears-she/:


Toki olemme kaikki mietimme miten mukavaa olisi saada myös PS3 ja Xbox 360 konsolit samassa kotelossa. Mutta kuten monet samanlaisia ​​ajatuksia mennä, jätämme asian siihen. Ei sisältöä kerroit hyvä ajatus keitä Reddit käyttäjä timofend otti haasteen vastaan ​​ja rakentanut itselleen pelaamista mega-kone - hän täytetyt uusi ohut malli Microsoftin konsolin osaksi PC-runko rinnalla vanhempi 80GB PS3. Haluavat säästää osan varoista prosessi, über-gamer ohitetaan ulos nestettä jäähdytysjärjestelmä - mutta hän toteaa, että kun molemmat koneet ovat käynnissä samanaikaisesti, he kukin häärivät 100 astetta Farhenheit (38 astetta). Hei, me ei valita ... mutta oikeastaan ​​timofend, voimmeko katso NES / Dreamcast / OG PlayStation combo näkyy seuraavassa mestariteos? Voit kurkistaa konepellin alle, iski Galleria alla.


Pelaaja stuffs PS3 ja Xbox 360-konsolia yhdeksi tapauksessa tyhjentää hyllytilaa Troikkaa alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 08:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DVICE | lähde Reddit | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar