tirsdag den 6. september 2011

LG kehittää ohuempi Optimus 3D laitemyynti, voisi olla valmis 2012

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/06/lg-developing-slimmer-optimus-3d-handset-might-be-ready-for-201/:


LG Optimus 3D varmasti ole ohuin älypuhelin olemme koskaan nähneet, mutta näyttää siltä, ​​paksu puhelin on saamassa vakavasti virtaviivainen. Haastattelussa Pocket-Lint, LG kehittäjä tohtori Henry Noh vahvisti, että hänen yhtiönsä on työskennellyt ohuempi versio sen 4,3 tuuman puhelin, vihjaten että se saattaa olla valmis vapauttamaan ensi vuonna. Noh ei tarjonnut yksityiskohtia rakennemitat, mutta myönsi, että nykyinen versio, milloin 11.9mm (0.47 tuumaa) paksu, ehdottomasti ei "seksikkäin puhelin kadulla" - mitä hän toivoo muutosta. "Lopulta me haluamme tehdä sen niin, että ottaa 3D ei välttämättä tarkoita, että se tulee olemaan paksumpi," Noh selitti. "Se tulee olemaan erotteleva tekijä, joka tulee ilmaiseksi käyttäjälle." Näin hän väittää, voisi auttaa LG: n lasit ilman 3D laite erottautua 2D kilpailijat:

"Nykyään kaikki puhelimet näyttävät samaa. Heillä on valtava näyttö - 4,3-tuumaa on normaali näinä päivinä - ja ensi vuonna he liikkuvat vielä suurempi. Ja heillä on kiinteä määrä pikanäppäinten. Ne ovat samalla paksuus. Heillä on sama kamera. Ja jopa sama käyttöjärjestelmä. Se on niin tylsää. "



Tietenkin se jää nähtäväksi, onko tämä strategia todella astiat pois, mutta se on varmasti jotain me voidaan pitää silmällä.


LG kehittää ohuempi Optimus 3D laitemyynti, voisi olla valmis 2012 alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 06 syyskuu 2011 05:11:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar