tirsdag den 24. maj 2011

Qualcomm vahvistaa leijonankita prosessori tahdonvoimaa "uuden sukupolven Windows Phone-laitteet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/qualcomm-confirms-its-snapdragon-processor-will-power-new-gener/:


Olimme kuulleet merkit ST-Ericsson on ehkä menossa sen turve Nokian Windows Phone-laitteet, mutta Qualcomm on nyt vahvisti, että se on edelleen tärkein peli kaupungissa. Jälkeen iso Mango ilmoituksen tänä aamuna, Qualcomm vahvisti, että Microsoft on valinnut leijonankita prosessori tuoda "uuden sukupolven Windows-puhelimia ainoastaan ​​mukana Qualcommin toisen sukupolven Snapdragon mobiili prosessorit markkinoille." Yhtiön varatoimitusjohtaja Steve Mollenkopf edelleen jatkoi, että Qualcomm on "innoissaan ensi Windows Phone Mango release" ja että se "vipuvaikutus synergiaa meidän pitkälle integroitu toisen sukupolven Snapdragon ratkaisun ja Microsoftin Windows Phone-ohjelmisto. "

Qualcomm vahvistaa leijonankita prosessori tahdonvoimaa "uuden sukupolven Windows Phone" laitteet alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 11:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Dell kumma puuttuu Windows Phone "Mango" laitteiden osakasluettelo, Microsoft sanoo "stay tuned"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:


Microsoft tänä aamuna lisännyt Acer, Fujitsu ja ZTE sen vakaan ja Windows Phone laitteiden kanssa, mutta katsokaa, että kuvan yläpuolella ja löydät yksi nimi puuttuu. Kyllä, Michael Dell sukunimi on merkittävä poissaolija ryhmästä Mango valmistajia, joka sai meidät tavoittaa joku vastaava nähdä, mitä mitä. Microsoft edustaja ilmoitti meille, että yritys ei ole mitään ilmoittaa tällä rintamalla tällä hetkellä, mutta kehotti meitä "pysy kuulolla", mitä se sitten tarkoittaakin. Jos mietit missä Nokia on tuskailla ole, se on vielä hyvin paljon Microsoftin tulevaisuuden suunnitelmista , se vain sai erillistä mainintaa. Mitä Dell? Ei kurkistaa koko perussävel. Tämä on vasta ylihuomenna Wall Street Journalin artikkelissa mainittu Dellin aikomusta vähentää läsnäoloaan kuluttajamarkkinoille ja keskittyä yrityksen vahvuuksista - voisi luopuminen Windows Phone on yksi niistä toimia?

Dell kumma puuttuu Windows Phone "Mango" laitteiden osakasluettelo, Microsoft sanoo "stay tuned" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Large Scale 24 / 7 Solar Power Plant rakennetaan Nevada

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V3CO2Xseh_Y/Large-Scale-247-Solar-Power-Plant-To-Be-Built-in-Nevada:

RayTomes kirjoittaa "Obaman hallinto on antanut lainatakaus 737000000 dollaria rakentaa ensimmäinen laajamittainen aurinkoenergian voimalaitos, joka varastoi energiaa ja tarjoaa sähköä 24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa." Tämä aurinkoenergiaa hankkeen heliostat sijaan aurinkokennojärjestelmä, jossa sula suola järjestelmä tallentaa valtaa lämpö aikoja, jolloin aurinko ei paistaa, rakennetaan Nevadassa ja, sanoo artikkelin, odotetaan luovan "600 rakentamisen työpaikkoja ja 45 vakituisen työsuhteen. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






IPv6 liikennemäärät ovat pieniä, mutta kukaan ei tiedä kuinka alas

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2RZIN3S94dk/IPv6-Traffic-Volumes-Are-Low-But-Nobody-Knows-How-Low:

netbuzz kirjoittaa "Kuten 8 kesäkuu Maailman IPv6 päivä koe lähestyy, on yleinen yksimielisyys siitä, että pikku IPv6-liikennettä läpikäymiseen Internet tällä hetkellä. Tapahtumalla pyritään osittain lisätä tätä määrää. kuitenkin on vaikea Internet päättäjille , insinöörit ja käyttäjäkunnan suuren kertoa miten päivitys IPv6 etenee, koska kukaan ei ole tarkkoja tai kattavia tilastoja siitä, kuinka paljon Internet-liikennettä IPv6 verrattuna IPv4. " Ja jos et tiedä paljoakaan IPv6 ja miksi sillä, dave.io on ystävällisesti toimittanut "primeri IPv6: een siirtymisen: miksi se on siistiä, miten pääset alkuun ja mitä on muuttunut."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Mozilla hylkää WebP kuvaformaatti, Google lisää se Picasa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxs5XPn6NP0/mozilla-rejects-webp-image-format-google-adds-it-to-picasa.ars:


Google rakensi maksuttoman WebM video muodossa hienostunut VP8 pakkaustekniikka, että se on saatu vuoden 2009 hankintaan On2. Lisäksi tarkoituksena on edistää tavoitetta avoimen video Web-haku jättiläinen käytetään myös On2 teknologiaa rakentaa uusi kuvaformaatti nimeltään WebP kanssa tavoitteena vähentää latausaikaa lisäämällä tehokkuutta kuvan pakkaustekniikka.


WebP käyttää joitakin still-kuvien pakkaus tekniikoita, VP8 vetoaa pakata yksittäisiä video kehyksiä. Kaava on tarkoitettu käytettäväksi häviöllinen kuvia vaihtoehtona kunnianarvoisa JPEG. Google toteutettiin laaja tutkimus osoittaa, että WebP tarjoaa keskimääräinen tiedostokoko säästöt 39 prosenttia. Huolimatta näennäisesti vaikuttavia tuloksia, kaikki eivät vakuuta Googlen tuloksia. Mozilla, joka on virallisesti kieltäytynyt tuen muodossa Firefox on noussut yhdeksi WebP tunnetuin vastustajia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Siano Korottaa toisen $ 20 miljoonaa mobiili-tv-vastaanotin Chips

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Tu32xC-P7i8/:

Array

Live At The Barnes & Noble tapahtumassa New Yorkissa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/eFo4CH_cR4c/:

Array

Brightcove Aloittaa App Cloud. It's Not Just For Videot Anymore

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/w8vSlaOG5Ak/:

Array

Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/windows-phone-mango-search-offers-location-specific-results-a/:




Windows Phone uusin iteraatio (koodinimi Mango ) on kyse pitämiseksi huppu. Meillä oli tilaisuus istua alas Windows Phone edustaja ennen tämänpäiväistä iso paljastaa , ja he päästivät meidät sisään pari uusia ominaisuuksia, ei varmasti asettaa OS toisistaan ​​- ainakin kun on kyse liikkumisesta sekamelska, joka on Internetissä. Saimme nopeasti vilaus IE9 , mutta uusi selain ei paljon pelin vaihtaja - se tukee HTML5, mutta ei tuota Flash tai Silverlight yhteensopivuutta. Todellinen uutinen tässä on Bing-powered hakutoiminto, jonka avulla käyttäjät voivat surffata laajoilla web neljä eri tapaa, jossa keskitytään paikallisiin.



Klikkaamalla oma haku-painiketta Windows Phone aloitusnäyttöön vie tuttu Bing sivu, joka tarjoaa kuva-, ääni-ja ääni vaihtoehtoja kuulimme huhujen aiemmin tässä kuussa, yhdessä kaupungin maisemien kuvaketta. Tämä siluetti edustaa Paikalliset Scout-toimintoa, joka keskittyy oman kyselyitä naapuruston olet, tarjoamaan tietyn alueen tulokset korostavat tärkeää tietoa laitoksista ja tapahtumista oman lähialueensa. Klikkaamalla läpi mitään yhteyttä tuo yleistietoa sekä arvion päätellä suosittu käyttäjien tuottamaa sivustoja. Eikä siinä kaikki, että uusi, mutta koska Mango tarjoaa myös joitakin näppäriä temppuja sen visuaalinen haku. Sen sijaan vain snapping viivakoodi, voit itse käyttää ampui itse tuotteen esiin tietoa hinnoittelusta, saatavuudesta, ja asiaa apps.



Demo näimme käytetty kansi Tyttö joka leikki tulella, ja mukana joukossa hakutuloksissa linkin otsikko Kindle app. Tämä ei ole aivan uraauurtavaa tekniikkaa - Google suojalasit ei paljon sama asia - mutta mitä todella erilainen tässä tiukka integrointi näiden toimintojen käyttöjärjestelmä sekä linkkejä ulkopuolisiin sovelluksiin. Näin ollen kokemus on vähän kuin mikään toinen OS tunnelma, upending käsitystämme siitä, mitä se tarkoittaa etsiä internets turvautumatta standalone ohjelmia. Onko se jotain käyttäjät ryhtyä kukaan ei tiedä, mutta olemme varmoja se riittää saamaan ihmiset puhuvat. Saat syvemmälle (ja hyvin pystysuora) katsomaan paikallisen Scout, hypätä ohi tauko.

Jatka käsittelyssä Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video)


Windows Phone "Mango" hae tarjoaa aluekohtaisia ​​tuloksia, n. integraatio (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 10:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | |

Barnes & Noble julkisti uuden touch-yhteensopivan Nook

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/barnes-and-noble-announces-new-nook/:

Nook Tapahtuma

Ei olisi pekkaa pahempi, jonka Kobo joka vain valloilleen sen uusin E Ink lukija eilen ihmiset on Barnes & Noble on palannut uusimman päivityksen niiden linja Nook laitteita. "Kaikki uudet" Nook on kosketusnäyttö käytössä ja kestää jopa kaksi kuukautta yhdellä latauksella.



Kehittäminen ...

Barnes & Noble julkisti uuden touch-yhteensopivan Nook perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 10:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Skylon Spaceplane Design kulkee Key Review

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/seTLEfA3H78/Skylon-Spaceplane-Design-Passes-Key-Review:

gbjbaanb kirjoittaa "vallankumouksellinen UK spaceplane käsite on vauhdittanut päätelmät tärkeän teknisen tarkastuksen. Skylon on suunnittelu spaceplane joka käyttää moottoreita, jotka toimivat normaalisti suihkukoneet lähellä maanpintaa ja siirtyä raketteihin yläilmakehän. konseptin tarkoittaa koneen ei tarvitse kuljettaa niin paljon polttoainetta, joten ei tarvitse kertakäyttöisiä vaiheissa. On arvioitu (sen kehittäjät) että Skylon putoaa kustannukset toimittaa hyötykuormaa ja Kiertoradallaan 15.000 dollaria kilolta 1000 dollaria. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






AMD Tiedotteet FirePro V5900 ja V7900-työasema grafiikkapiirit

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2CX-rgsBPug/AMD-Releases-FirePro-V5900-and-V7900-Workstation-GPUs:

primesuspect kirjoittaa "Nyt AMD julkisti kaksi uutta työasemaa GPU: FirePro V5900 ja V7900, jonka tarkoituksena on keski-ja high-end työasema-kortti markkinoille."


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Yhdysvaltain tiedustelupalvelu koota Mountain metaforia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dkUwCHfPMwE/US-Intelligence-Agency-to-Compile-Mountain-of-Metaphors:

coondoggie kirjoittaa Tutkijat kanssa US Intelligence Advanced Research Projects nähty haluavat rakentaa varasto kielikuvia. Luet tätä oikeutta. Ei vain USA / Englanti metaforia ota huomioon, vaan ne Iranin persia, Meksikon espanja ja venäjänkielisiä. Miksi kielikuvat? "Metaforat ovat olleet tiedossa vuodesta Aristoteles kuin runollinen tai retorisia keinoja, jotka ovat ainutlaatuisia, luovia esimerkkejä kielen taiteellisuus (esimerkiksi: maailma on vaihe, aika on rahaa). Viimeisten 30 vuoden aikana metaforat ovat osoittautuneet levinnyt yleiseen kielenkäyttöön ja paljastaa, miten ihmiset kulttuuri määritellä ja ymmärtää ympäröivän maailman, "IARPA sanoo.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka on tunnettu niin pitkälle kuin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Firefox 5 beta saapuu työpöydälle ja Android

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/EOcg73mfIWI/firefox-5-beta-arrives-for-desktop-and-android.ars:



Mozilla on julkistanut ensimmäisen Firefox 5 testiversio Windows, Linux, Mac OS X ja Android. Uuden työpöydän versio sisältää sisäänrakennetun vapauttaa kanavan vaihtaja ja CSS-tuki animaatioita. Uusi mobiili versio sisältää tuen eivät seuraa otsikkoa ja useita muita parannuksia.


Mozilla siirryttäessä nopeampaa tahtiin kehityksen mallia lyhyemmällä syklien välillä pääversiota. Järjestö pyrkii antamaan kolme major päivityksiä tänä vuonna, jolloin Firefox numero 7 loppuun mennessä 2011. Sijoittaa enemmän iteratiivinen julkistamisen hallinta strategia, Mozilla on perustettu järjestelmä vapauttaa "kanavat", joiden kautta uusia parannuksia koituu ennen saapumistaan ​​vakaata julkaisua. Se on samanlainen lähestymistapa jo käytetty menestyksekkäästi Google Chrome-selaimella.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





E-G8 puhutaan Uusi teollinen vallankumous - mutta missä ovat höyrykoneita?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MPI47OV_m9w/:

Array

Katso TechCrunch häiritä Live päivä 2!

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fHexv2GVTAI/:

Array

Opera Mini 6 For IOS - parempaa selainta iPhone ja iPad? (Screenshots)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/2LLO09QOe58/:

Array

Opera Mini laskeutuu iPad versiossa 6.0

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/opera-mini-lands-on-the-ipad-in-version-6-0/:


On rakastava Opera Mini kokemus iPhonessa ja haluavat sen oman suurempi IOS laite? Opera on nyt kääntämällä että halu todeksi kanssa vapauttaa v6.0 sen Mini selaimen, joka nyt on tukea kaikkia IOS kannettavat, kuten iPad ja iPad 2 sekä erityinen shoutout iPhone 4: n verkkokalvo näyttää. Yleiseen suunnitteluun web tutkimusmatkailija on myös piristi ja "uusi ulkoasu", kun taas sosiaalinen jakaminen toiminnon avulla voit blast URL-Twitterissä ja Facebookissa suoraan app. Lisäksi uusi versio sisältää mahdollisuuden ladata välilehdet taustalla ja parantaa tuki ei-latinalaisia ​​kuten arabian ja kiinan kielellä. Hit lähde linkin download.



[Kiitos, Chris]

Jatka käsittelyssä Opera Mini laskeutuu iPad versiossa 6.0


Opera Mini laskeutuu iPad versiossa 6.0 perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 08:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde iTunes | Lähetä | Kommentit

NPG, CSU kumppani 49 dollaria dynaamisia digitaalisia oppikirjat

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/npg-csu-partner-for-49-dynamic-digital-textbooks/:


Pahinta on opiskelija? Pricey oppimateriaalit ... he tekevät jopa Ramen nuudelit hieno ateria. Tänä syksynä opiskelijat California State University on ainakin tehdä tehostettava pikaruokaa. CSU on ilmoittanut kolmen vuoden sopimuksen Nature Publishing Group edullisia, interaktiivinen, web-pohjainen oppikirjoja, joiden pääsy vaihtoehtoja vammaisille opiskelijoille. Ensin tarjotaan on johdanto biologia tekstiä, sopivasti nimeltään periaatteet Biology. Opiskelijoita LA, Pohjois Ridge ja Chico kampukset kumpikin eri maksu ja lisensoinnin malleja, mutta 49 taalaa saa kukaan koko painos alkaa 1. syyskuuta. Professorit voivat muokata sisältöä, joka sisältää 175 "interaktiivisen oppitunnin" pääsy tietokantaan tutkielmia, ja arvioinnit opiskelijoille. Se kaikkia voidaan käyttää minkä tahansa laitteen liuskekiveä tietokone ja jopa tulostaa halutessasi kuvaavalla muistiinpanoja kynällä ja paperilla tai ei lähelle internetyhteys. Yksityiskohdat ovat kuivat tulevista kirjoista käyttämällä järjestelmää, mutta se näyttää lupaavalta taukoa opiskelijoiden. Silti, ennen kuin saat valmiina ojaan kirjojasi ja reppu enemmän rahaa ja vähemmän backaches, olimme ehdottaa kuorimalla lehdistötiedote tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä NPG, CSU kumppani 49 dollaria dynaamisia digitaalisia oppikirjat


NPG, CSU kumppani 49 dollaria dynaamisia digitaalisia oppikirjoja perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde NPG , CSU | Lähetä | Kommentit

Sonos nyt streaming katti musiikkia 320kbps

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/sonos-now-streaming-mog-music-at-320kbps/:


Jos asut Yhdysvalloissa ja oma Sonos koko kodin äänijärjestelmä sitten maailma audiosignaalin todella on sinun osteri. Sinun on vaikea painetaan nimen ainoa merkittävä kotimainen ääni ei ole käytettävissä teidän S5 all-in-one tai ZonePlayer setup. Tänään Sonos lisää katti musiikin palvelu laadukasta 320kbps purojen saatavissa tilauksesta tai mukautettujen taiteilija vain radiokanavia. Parempi vielä, voit maistella 11 miljoonaa kappaletta kirjasto ilmaiseksi seuraavan 14 päivän aikana ennen pyydetään merkitsemään 9,99 dollaria kuukaudessa Primo tarjoaa.

Jatka käsittelyssä Sonos nyt streaming katti musiikkia 320kbps


Sonos nyt streaming katti musiikkia 320kbps perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 09:00:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Pakollinen Automotive mustat laatikot saattavat olla Way

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RjDV9VueK3Q/Mandatory-Automotive-Black-Boxes-May-Be-On-the-Way:

Attila Dimedici kirjoittaa "National Highway Traffic Safety Administration odotetaan ilmoittavan uuden asetuksen mukaan kaikkien ajoneuvojen sisältää" musta laatikko ". Ei vain sitä, vaan laitteet olisi tarkoitus vaikeuttaa (mahdollisesti laiton) muuttaa mitä tietoja näistä laitteista kerätään tai disbale niitä, vaikka tuomioistuimet ovat päättäneet, että ajoneuvon omistaja omistaa tiedot. Tuomioistuimet ovat myös päättäneet että viranomaiset voivat käyttää tietojen (missä määrin ja onko pidätysmääräys on tarpeen, riippuu). "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.