tirsdag den 24. maj 2011

Acerin 10-tuumainen Oak Trail tablet käynnissä Android 3.0 huhutaan heinä toimitus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/acers-10-inch-oak-trail-tablet-running-android-3-0-rumored-for/:


Paul Otellini jo kertonut meille, että me näkisimme uusi Android tablets käynnissä Intel pii Computex. Nyt DigiTimes on lainata löysä huulinen alkupään osa päättäjille, jotka väittävät, että Acer on asetettu käynnistää sen 10-tuumainen Android 3.0 tablet rakennettu Intelin Oak Trail foorumi heinäkuussa. Huomatkaa, että on vähittäiskaupan päivä, jolloin 31 toukokuu alku on Computex täydellinen tapahtuma osoittaa aseeton Android tablet ensimmäistä kertaa julkisesti. Tietenkin, Acer oli jo sen Android-pohjainen netbook takaisin vuonna 2009, joten se ei ole yllätys nähdä yhtiön toisen Google ensimmäinen vuonna 2011. Ja todellakin, ilman asianmukaista Microsoft tablet OS käyttöön vasta 2012 , voit lyödä vetoa, että Intel aikoo työntää Honeycomb sataman x86 kovaa tulevina kuukausina laitetta Lenovo ja ASUS myös kipattavissa DigiTimes. Niin, ja jostain se kannattaa Taiwanin huhu rätti sanoo myös, että Acer on "arvioida" Oak Trail kanssa MeeGo tablet. Mikä versio meillä ihme?

Acerin 10-tuumainen Oak Trail tablet käynnissä Android 3.0 huhuttu heinäkuussa toimitus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 06:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde DigiTimes | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar