tirsdag den 24. maj 2011

Radiosoittoa varten Windows Media Center ei tarkalleen, mitä olet ajatellut sitä ei

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/airplay-for-windows-media-center-does-exactly-what-youre-thinki/:


Tämä ei ole ensimmäinen kerta, Windows on kutsuttu radiosoittoa puolue, mutta Thomas Pleasance n radiosoittoa Windows Media Centerin addin näyttää jo olevan yksi tasaisempi yhdistelmien olemme nähneet ja se on vielä beta. Ei ole yllättävää, se mitä nimi sanoo, niin asennuksen jälkeen Applen Bonjour palvelu ja ilmainen asiakkaan Media Center-tietokoneeseen sinun pitäisi pystyä stream video tai kuva siihen (ei ole mitään tukea musiikin vielä) peräisin iPad tai iPhonen kanssa hiiren napsautuksella. Digital Lifestyle on jo saanut nopeasti käytännön kanssa app ja sain sen toimimaan saumattomasti kuten edellä on todettu, tarkistaa, että ulos lisätietoja tai paina lähde linkkiä lataa tarvittavat ohjelmistot, jotta kaikki toimii.

Radiosoittoa varten Windows Media Center ei tarkalleen, mitä olet ajatellut sitä ei alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 03:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde ThomasPleasance.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar