tirsdag den 24. maj 2011

AMD Llano neliytimisen Apuvoimalaitteet ja Zambezen octa-core prosessorit saavat hinnoiteltu, entinen luetellut sisällä HP dv6

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/amd-llano-quad-core-apus-and-zambezi-octa-core-cpus-get-priced/:


Älä sekoita suhteellinen hiljaisuus AMD on APU edessä käyttämättömyyden. Siitä lähtien ilmoitettiin ensimmäisen erän sen Llano nopeutettu Processing Unit huhtikuussa, yhtiön on kulissien takana ylösajamiseen saatavuus OEM, ja jossain vaiheessa toimitusketjun armollinen sielu on löytynyt, kuka vuoti suurin hinnoittelun näitä pelimerkkejä. Uusi neliytimiset sarjan prosessorit alkaa klo 110 dollaria ja A6-3450 ja max ulos 170 dollaria ja A8-3550P, mutta siellä on myös maininta octa-core FX-prosessorit, jotka painavat 320 dollaria kappale ja kuulemma kilpailla Intelin 3.4GHz Core i7-2600K . Viimeksi mainittu on rakennettu noin AMD: n Bulldozer moduulit (jossa yksi moduuli lasketaan kaksi ydintä) ja näyttää olevan osoitus yhtiön Zambezi suorittimet , jotka voivat tulla ilman integroitu näytönohjain kuin on saatavilla Llano ja muualla AMD: n Fusion linja .



Vain teroittaa ruokahalu edelleen, olemme myös törmännyt HP dv6 on epäselvä Saksan vähittäiskaupan sivusto, joka tarjoaa 1.6GHz A6-3410MX APU, 6 Gt muistia, ja järkevin € 590 hintaan. Ei tietenkään ole luvattu toimitusaika, mutta tämä olisi ensimmäinen monista tällaisia ​​esiintymisiä tulevina päivinä kehitämme kohti Computex 2011. Jotain kertoo AMD ei jarruttaa kun Taipei elektroniikka show pääsee alkuun.



[Kiitos, Shashwat ja Vygantas]

AMD Llano neliytimisen Apuvoimalaitteet ja Zambezen octa-core prosessorit saavat hinnoiteltu, entinen luetellut sisällä HP dv6 perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 04:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink WCCF Tech , MyDrivers | lähde DigiTimes , Passiontec.de |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar