tirsdag den 24. maj 2011

Mozilla hylkää WebP kuvaformaatti, Google lisää se Picasa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/wxs5XPn6NP0/mozilla-rejects-webp-image-format-google-adds-it-to-picasa.ars:


Google rakensi maksuttoman WebM video muodossa hienostunut VP8 pakkaustekniikka, että se on saatu vuoden 2009 hankintaan On2. Lisäksi tarkoituksena on edistää tavoitetta avoimen video Web-haku jättiläinen käytetään myös On2 teknologiaa rakentaa uusi kuvaformaatti nimeltään WebP kanssa tavoitteena vähentää latausaikaa lisäämällä tehokkuutta kuvan pakkaustekniikka.


WebP käyttää joitakin still-kuvien pakkaus tekniikoita, VP8 vetoaa pakata yksittäisiä video kehyksiä. Kaava on tarkoitettu käytettäväksi häviöllinen kuvia vaihtoehtona kunnianarvoisa JPEG. Google toteutettiin laaja tutkimus osoittaa, että WebP tarjoaa keskimääräinen tiedostokoko säästöt 39 prosenttia. Huolimatta näennäisesti vaikuttavia tuloksia, kaikki eivät vakuuta Googlen tuloksia. Mozilla, joka on virallisesti kieltäytynyt tuen muodossa Firefox on noussut yhdeksi WebP tunnetuin vastustajia.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar