tirsdag den 24. maj 2011

Euroopan komissio saa takaisin järki, peruuttaa € 22 miljoonaa SYMBEOSE hanke

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/european-commission-regains-sanity-cancels-22-million-symbeose/:

Viime marraskuussa, yllätys ja harmiksi monet Euroopan komissio päätti tarvitsi edistää joidenkin kehitettyyn innovaatioita langattoman teknologian ala ja liittänyt € 22000000 on julkisen ja yksityisen sektorin investointeja, joiden tarkoituksena on auttaa Symbian päästä eteenpäin. Sen tarkoituksena oli kääntää Nokian entinen rakastaja osaksi Embedded-käyttöjärjestelmän Euroopassa (siitä nimi SYMBEOSE), mutta valitettavasti hajoamisen välillä Symbian ja suomalainen Mobile valmistaja oli liikaa voittaa. EY on päättänyt, aivan oikein, että ei ole mitään järkeä jatkaa symbtopia hanke, ja nyt jäsen Neelie Kroesin joukkue on vahvistanut koko hanke on peruutettu. Euroopan veronmaksajat (joista kaksi näet oikealla) on myös ilahtunut siitä, että rahaa ei ole vaihdettu kädet, joten luoti on täysin väisti. Arvaa siksi he etsivät niin onnellinen.



[Kiitos, Danijel]

Euroopan komissio saa takaisin järki, peruuttaa € 22.000.000 SYMBEOSE hankkeeseen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 07:20:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink All About puhelimet | lähde @ Ccbuhr (Twitter) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar