tirsdag den 24. maj 2011

Dell kumma puuttuu Windows Phone "Mango" laitteiden osakasluettelo, Microsoft sanoo "stay tuned"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/05/24/dell-curiously-missing-from-windows-phone-mango-hardware-partn/:


Microsoft tänä aamuna lisännyt Acer, Fujitsu ja ZTE sen vakaan ja Windows Phone laitteiden kanssa, mutta katsokaa, että kuvan yläpuolella ja löydät yksi nimi puuttuu. Kyllä, Michael Dell sukunimi on merkittävä poissaolija ryhmästä Mango valmistajia, joka sai meidät tavoittaa joku vastaava nähdä, mitä mitä. Microsoft edustaja ilmoitti meille, että yritys ei ole mitään ilmoittaa tällä rintamalla tällä hetkellä, mutta kehotti meitä "pysy kuulolla", mitä se sitten tarkoittaakin. Jos mietit missä Nokia on tuskailla ole, se on vielä hyvin paljon Microsoftin tulevaisuuden suunnitelmista , se vain sai erillistä mainintaa. Mitä Dell? Ei kurkistaa koko perussävel. Tämä on vasta ylihuomenna Wall Street Journalin artikkelissa mainittu Dellin aikomusta vähentää läsnäoloaan kuluttajamarkkinoille ja keskittyä yrityksen vahvuuksista - voisi luopuminen Windows Phone on yksi niistä toimia?

Dell kumma puuttuu Windows Phone "Mango" laitteiden osakasluettelo, Microsoft sanoo "stay tuned" alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 24 toukokuu 2011 11:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar