søndag den 23. oktober 2011

Miekat ja Shields Merchant Economy

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/OpDpBpKoUWo/:

Photo Credit: Atomic Jeep, via Creative Commons

"American Dream" väljästi määritelty, koostuu muutaman rakennuspalikoita. Oikeus harjoittaa elämään, vapauteen ja onnen. Mahdollisuus edetä, joko koulutus, urheilu, viihde, tai yritys. Ehkä on perhe, asuu talossa, suoritat oman yrityksen.


Viimeksi kuluneiden kymmenen vuoden aikana useista eri tekijöistä, harjoittamisesta amerikkalaisen unelman sai huomattavasti vaikeampaa. Koti arvot on alentunut. Se on kilpailukykyisempi päästä kouluihin. Pinks liukastumiset ovat lentoon kopiokonetta. Monille unelma näyttää tällä hetkellä epäselvää.


Haluaisin keskittyä yhteen siivu unelma: kyky suorittaa oman yrityksen. Jätetään syrjään venture-tyyli yritykset minuutin keskittyä paikallisia kauppiaita. Yritteliäs yksilöiden ja perheiden eri puolilla maata tyypillisesti nostaa varoja ystävien, perheenjäsenten ja paikallisia pankkeja avaamaan oman paikallisia yrityksiä, osittain motivoi mahdollisuus tehdä osakesijoituksia, saada voittoja, ja käyttää enemmän valtaa omaan elämäänsä. Ehkä kotitalouksien tulot vie vähän osuma, mutta perhe voi loma, kun he haluavat ja tekevät enemmän lasten jalkapallo pelejä.


En tarkoita ehdottaa Tämä tapahtui sujuvasti. Paikallisessa kirjakaupassa sai puristuksissa mennessä mega-kirjakaupoista, joka puolestaan ​​sai palvelee loputon ulottumattomissa web vähittäiskaupan, joka on nyt tällä hetkellä uhattuna sosiaali-ja kiinnostusta verkostojen. Me kaikki tiedämme, mitä tapahtui pieni, keskikokoinen ja suuri kauppiaat täällä. Ei ole väliä kuinka monta temppuja kunkin myymälä voisi kokeilla, tosiasia on, että monet heistä ei pystyisi kilpailemaan laajuuden ja hinta herkkyys Internet. Heillä ei ollut työkaluja oppia lisää asiakkailleen. Ja seurauksena nämä ulkoiset voimat, muutosta talouden ja syntyminen "Päivän tarjoukset talouteen", monet kauppiaat olivat laittaa puolustuskannalle, scurrying hengissä.


Onneksi muutaman viime vuoden aikana, verkot ja työkalut on syntynyt, jotka tarjoavat runsaasti toivoa pienille, keskisuurille ja suurille fyysistä kuin yrityksetkin. Tämä on usein tarkoitettu niin verkossa-to-offline lunastusta silmukka yleisesti ottaen ajatus siitä, että verkot, uusi media, ja kohdennettuja tarjouksia voivat motivoida asiakkaita surffata verkossa tai leikkii niiden puhelimet vierailla tallentaa lähistöllä. Rotu napata ja lähellä arvokkaita osia tästä silmukka on huikea, ja Groupon vihdoinkin mennä julkisuuteen marraskuussa, jossa LivingSocial saamassa yhä enemmän höyryä, ja palvelut kuten Square ja Foursquare keskittyy hyvin kapea vielä arvokkaita, strategisia osia silmukka.


Se halpamainen kyseenalaista tai ei Päivän tarjoukset villitys on sen arvoista paikallisille kauppiaille, mutta meidän täytyy odottaa paikallaan ja vain nähdä mitä tapahtuu. Mikä ei ole kiistetty, kuitenkin se, että kuluttaja web, sosiaalinen media ja mobiililaitteet kehittynyt nopeudella nopeammin kuin useimmat paikalliset kauppiaat saattoivat pysyä mukana. Suurin osa paikallisia yrityksiä ei yleensä kovin korkea marginaali niistä ja siksi on pienempi ruokahalu riskin, joten päivittäinen keskittyä suurelta osin on ylläpitää luetteloa ja kasvava jalka liikennettä mainonnan kautta. Siksi tänään, vaikka käynnissä päivän tarjous voi sijoittaa akuuttia stressiä liike ei ole valmis siihen, uusmediayrityksiä voi yksinkertaisesti ajaa jalka liikennettä, ja että mahdollisuus yksin todennäköisesti tehdä kauppias kilpailutilanteessa vakavasti harkita sitä.


On paikallisesti, olemme Smack DAB keskellä "Päivän tarjoukset talouden" Se on tullut jäädäkseen, halusimmepa sitä tai ei. Ja tarjoaa menevät enemmän ja tarkemmin kohdennettuja, jotka perustuvat erilaisiin asiakkaan ja kauppiaan tulot, kuten kellonaika


Käytössä: Android n tablet traversal

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/switched-on-androids-tablet-traversal/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Tällä AsiaD tällä viikolla Googlen Andy Rubin totesi , että siellä oli ainakin kuusi miljoonaa Android tablets käytössä. Tämä numero sisältää vain ne käynnissä Googlen palveluihin. Voi epäillä olisiko reippaasti myyvät Nook Color - joka ei ole avoin Android-sovellukset yleensä - on merkitystä jäsenorganisaatioista, ainakin kehittäjä näkökulmasta. Se on varmasti asia, vaikka, että tulta - myös odotetaan olevan kuuma myyjä - on tärkeä lisä numero eteenpäin.



Silti Rubin myönsi, se oli yhteneväisiä paljon jäljessä 30000000 kumulatiivinen yksikköä iPad, joka avasi nykyajan tablet luokka, pidentänyt sen johtavan kanssa iPad 2, ja todennäköisesti nähdä toinen tarkistus tulevana keväänä. Kun Apple esitteli tablet laite, se muodosta ennakkotapausta kolmansien osapuolten kehittäjät kirjoittaa uudelleen keskeisiä sovelluksia hyödyntää iPad suurempi näyttö "HD"-versioita. Ja kun on vielä paljon vähemmän äidinkielenään iPad apps kuin iPhone apps, Apple on kaukana edellä kilpailussa natiivi tablet ohjelmisto.



Mutta kaikki eivät halua liittyä, että rotu.

Jatka lukemista käytössä: Android n tablet traversal


Käytössä: Android n tablet traversal alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 16:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Vuosikymmen Apple Oudot jutut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/tMWtoLa9Nb8/a-decade-of-apple-oddities:




harrymcc kirjoittaa "Se on ollut tasan kymmenen vuotta siitä, kun Steve Jobs seisoi vaiheessa Apple ja selitti yllättävän pieni joukko toimittajia, että hänen yrityksensä aikoi tehdä musiikkisoitin ja kutsua sitä iPod. Technologizer n Benj Edwards juhli iPod ensimmäisen vuosikymmenen pyöristystä ylöspäin kymmenkunta iPodiin liittyvistä omituisuuksia, kuten iPod-powered hampaan puhtaampaa, iPod mount puoliautomaattinen sniper järjestelmä, ja Classic 1958 Dieter Rams Braun FM-radio, joka saattoi auttaa innostaa kaiken. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Engadget Mobile Podcast 109 - 10.23.2011

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/engadget-mobile-podcast-109-10-23-2011/:


Me innostuvat. Tarkemmin, me innostumme puhelimissa. Useimmat Erityisesti meidän innostua kuollut matkapuhelin alustojen ja laitteiden he asuvat. Onko jotka tekevät meidät outo? Olisimme kyllä, mutta yhdistää, että se, että me myös innostua hyvin elossa, hyvin jälkiruoka-vaikutteita mobiilialustojen ja sinulla on meille antaa itsellemme "5" mittakaavassa täysin outoa ole outoa ollenkaan. Kuten tavallista, olemme 10 jännittävää / jännitys mittakaavassa, joten tarkista se: 109. painos Engadget Mobile Podcast.



Host: Myriam Joire ( tnkgrl ), Brad Molen

Tuottaja: Trent Wolbe

Musiikki: Daestro - Light Powered ( aavemainen International )



00:01:30 - Nokia N9 tarkastelu

00:09:45 - Galaxy Nexus, Ice Cream Sandwich Roundup: silmälasit, yksityiskohtia ja oivalluksia, Oh My!

00:18:20 - Samsung Galaxy Nexus kamera ja 1080p video näytteitä

00:28:25 - Android 4.0 Ice Cream Sandwich nyt virallinen, sisältää uudistetun suunnittelu, parannuksia yllin kyllin

00:33:24 - HTC: Me Arvosteltava Ice Cream Sandwich ja määrittäessään suunnitelmat

00:48:42 - Motorola Droid RAZR paljasti: LTE, 4,3 tuuman qHD Super AMOLED display, marraskuussa 299 dollaria

00:50:00 - Motorola RAZR saada päivitetään Ice Cream Sandwich alkuvuodesta 2012

01:00:30 - RIM julkisti playbook 2.0 Developer Beta ja Runtime, nai Android BlackBerry

01:04:45 - Research in Motion ilmoittaa BBX, "yhdistää parhaan BlackBerry ja QNX"

01:07:05 - iPhone 4S tarkastelu

01:08:30 - HTC Titan tarkastelu

01:10:05 - HTC Amaze 4G tarkastelu

01:14:15 - htc Sensation XE kanssa Beats Audio tarkastelu

01:19:10 - Onko C-Spire saada iPhone 4S? Sen verkkosivuilla sanoo niin (Päivitys: vahvistettu)

01:22:34 - LG DoublePlay tekee virallisen intro T-Mobile tarjoaa dual-näytöt ja split näppäimistö

01:29:30 - Motorola amiraali suoraan yhteyttä Sprint 23. lokakuuta 100 dollarin

01:31:03 - Sprint vapauttaa HTC EVO Design-4G, saatavana 23 lokakuu 100 euroa

01:34:25 -

Miksi tietokone äänet ovat enimmäkseen naisia

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/9NTGlPwAkqA/why-computer-voices-are-mostly-female:




PolygamousRanchKid kirjoittaa esine tutkia kysymyksen otsikossa, jonka mukaan "Yksi vastaus saattaa piillä biologiassa. Tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet, että ihmiset yleensä löytää naisten ääni miellyttävämpi kuin miesten." On paljon helpompi löytää naisääni, että jokainen tykkää kuin miesääni, että kaikki pitävät ", sanoi Stanfordin yliopiston professori Clifford Nass laatija" The Man Who valehteli hänen laptop: Mitä Machines opettaa meille ihmissuhteita. "Se on vakiintunut ilmiö, että ihmisen aivot on kehitetty kuten naisääni. " Yksi merkittävä poikkeus on Saksa, jossa BMW oli pakko hakea naaras-ääninen navigointijärjestelmä sen 5-sarjan autoja 1990-luvun lopulla, kun tulvii puhelut saksalaiset miehet sanovat, että he kieltäytyivät ottamasta suuntiin nainen. Apple tiedottaja laski kommentoida, miksi yhtiö antoi Siri naisääni Yhdysvalloissa Myöskään hän sanoa, miksi Siri puhuu kuin mies Isossa-Britanniassa, jossa iPhone 4S omistajat on tulvinut verkkofoorumeita pyytää naisääni sijaan. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Google ei Reciprocating On IFrame käyttö?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/v7d7dcP96fY/google-not-reciprocating-on-iframe-usage:




theodp kirjoittaa "Over at Google Web Search yhteisön, julisteet ihmettelevät miksi Google tuntee vapaasti IFrame muiden web-sivuja, mutta korttelin yrittää IFrame sivuja omasta sivustoja." Google on niin paljon ristiriitaisuuksia, mitä se haluaa itselleen ja mitä se tekee muut sivustot [esim. Google kehyksiä Slashdot], "letkautti yhden julisteen." Do no evil, eikö? " Ja yli vuoden Google Maps-ohjekeskusteluryhmä, kehittäjät ovat myös kerjäämässä Google jotta ne IFrame koko sivua uudestaan. "Tiedän muitakin vaihtoehtoja (ja upottaa jne.)," kertoo julisteen, "mutta silloin ei ole sivupalkin joka on hyödytön. todella tarvitsen toimintoja kuin se oli ennen. " Voiko kukaan Googlelaisia ​​siellä selittää arvoitus "Tätä sisältöä ei voida näyttää frame '?"


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


10 Years Of iPod

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sFi09nndfLE/:

ipod-first-gen-5gb

23. lokakuuta 2001, Steve Jobs esitteli iPodin erityinen tapahtuma, komeilu design määrä tulla ikonin. Kymmenen vuotta myöhemmin, brändi on niin vahva kuin koskaan, mutta valitettavasti olemme menettäneet sen keksijä.


Käytä muutama minuutti katsomaan alkuperäisen tuotteen ilmoitus ja tehdä lyhyen retken kehityksen avulla laitteen, joka on kiistatta tärkein Applen historiassa.



Sanon tärkein, sillä vaikka Mac Classic, iMac, ja myöhemmin, iPhone, ovat yhtä arvostettuja jossain, luulen että iPod oli vedenjakaja hetki. Jos iPod epäonnistui, Apple olisi jäänyt boutique tietokoneen Maker arvostama suunnittelijoiden ja kouluja, mutta voi asentaa turvallisesti ohittaa Tech maailmassa. Sen sijaan iPod osoittautui voimakas kiila, de facto-standardi musiikin kuunteluun vuosia, itse asiassa se on vielä vuosia menemään kunnes se lopulta väistyy integroidusta laitteet, kuten älypuhelimet. Ja silloinkin, brändi kestää.


Tämä kiila Applen antoi heille massamarkkinoille uskottavuutta, ruokkinut myynnin valtavasti, ja perusti iTunes kuin markkinat voima, joka häiritsisi koko toimialalle.


IPod on muuttunut vuosien varrella. Mutta joku voisi katsoa nykypäivän 160GB iPod Classic ja tunnista alkuperäistä kuin edeltäjänsä. Jotkut sanovat, että nykyinen malli (saatavilla enemmän tai vähemmän nykyisessä muodossaan vuoden 2008 lopun jälkeen) on aika vaihtaa. Se on jo vaihdettu, vaikka, jonka määrä laitteita. Apple näyttää tarjoavan Classic eräänlaisena julkisen palvelun, laskee, että nuo myynti siirtää siirrettiin uudempia laitteita, ehkä kunnioituksesta sen perintö.


Oli missteps: rivi kosketuspainikkeet kolmannen sukupolven iPod ei kuitenkaan kestänyt kauan, ja surkea värinäyttö ensimmäisen värimallit ei ollut erityisen vakuuttava. "Fat nano" oli, olkaamme rehellisiä, kohde pilkan. Koko akun romahdus oli huonosti hoidetaan. Mutta nämä ongelmat korjattiin ja joka kerta, kuluttajista piti "Ah - nyt se on valmis." Ja sitten tietenkin, Along Came iPhone.


Kymmenen vuotta on helvetin pitkä aika kulutuselektroniikan brändi kestämään, saati asu tekijä tai ulkoasua. Olen vedonlyönti lähes kaikki lukevat tätä on omistanut iPod on tavalla tai toisella, ja luultavasti on iPod muisti stashed jonnekin. Itse muistan vastaanottaa 5.-gen iPod jouluna 2005, ja ulina kunnes voisimme mennä kauppaan seuraavana päivänä ja vaihdan valkoinen yksi musta yksi. Ei ylpeä hetki minulle, mutta ehkä se on yksi Apple.


Joten tässä on Kunnianosoitus yksi tärkeimmistä kappaletta kulutuselektroniikan kaiken aikaa. Voit vapaasti jakaa ajatuksia ja muistoja alla.






Nikon D300S matkustaa reunaan tilaa, selviää jakaa tulokset

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/nikon-d300s-travels-to-the-edge-of-space-survives-to-share-the/:


Jos aiot mennä vaivaa lähettää kameran reunaan tilaa, voit yhtä hyvin lähettää yhden pystyy pysty tekemään matkan oikeudenmukaisuus, oikeus? Se ei ole aina ollut samanlaisia ​​DIY yrittää (ymmärrettävistä syistä), mutta joukkueen takana ns Cygnus "avaruusaluksia" päättivät mennä ulos, kun he lähettivät säähavaintopallo / Oluen jäähdytin vehje aloft tässä kuussa valokuva kaarevuus maapallon. Tässä tapauksessa menee kaikki ulos tarkoitti lähettämällä Nikon D300S DSLR varustettu Tokina 11-16mm f/2.8 objektiivi, joka manged vangita upeat kuvat kaltainen näet yllä - vaikka meni hieman varjoon jään kertyminen . On enemmän kun tämä tuli at Flickr-linkkiä alla, ja voit tarkistaa videon käynnistää tauon jälkeen.



[Kiitos, Udi]

Jatka lukemista Nikon D300S matkustaa reunaan tilaa, selviää jakaa tulokset


Nikon D300S matkustaa reunaan tilaa, selviää jakamaan tuloksia alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink DIY Photography | lähde Erich Leeth (Flickr) | Lähetä | Kommentit

IPod täyttää 10 vuotta, juhlii vuosikymmenen tuhota fyysisen median

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/the-ipod-turns-10-celebrates-a-decade-of-destroying-physical-me/:

Kehitys iPod

On vaikea uskoa, mutta se on ollut tasan kymmenen vuotta siitä, kun iPod ensimmäisen kerran paljastettiin, lopulta muuttuvat musiikkiteollisuus ikuisesti. IPod ei ollut ensimmäinen, se ei ollut pienin, se ei ole suurin kovalevyn, mutta se ei ole ikonin tyyliä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka johti maaliskuussa pois CD. Kun historiaa Apple on kirjoitettu iPod (ehkä enemmän kuin iMac , OS X tai iPhone ) hyvitetään auttaa keihäänkärki yhtiön toinen tuleminen. Vuosien musiikkisoitin on nähnyt lukemattomia toistojen ja redesigns, ja laajennus tuotelinjan kuuluvia pienempiä laitteita ja kosketusnäytöt - mutta useimmille se rullaa ja valkoinen korvanapit, jotka määrittävät iPod. Toki, mitä nyt kutsutaan iPod classic ei ole nähnyt vakavaa päivityksen jälkeen noin 2007, mutta se pitää vielä erityinen paikka sydämissämme, etenkin niille meistä, jotka eivät toimi heidän musiikkikokoelma muutamia kymmeniä iTunesin lataukset .

IPod täyttää 10 vuotta, juhlii vuosikymmenen tuhota fyysisen median alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Yahoo! News | Lähetä | Kommentit

Britannian hallitus ajaa "Trusted Computing"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/eyUYVBOpweI/uk-government-pushing-for-trusted-computing:




Motor kirjoittaa "Niin on odotettu pitkään - Nyt alamme nähdä hallitukset ajavat käyttöä ns Trusted Computing" - chips asentaa kaikkiin tietokoneisiin, poistaa tehokkaasti valvontaan PC sen omistajalle. Vaikka on olemassa myös turvallisuutta etuja joitakin ideoita, harva osaa epäillä, että se edustaa keskeinen muutos IT-maailmassa. radikaalia siirtyä avoimen teknologian maiseman ja kohti järjestelmää, joka kieltää kaikki pääsy, ellei sinulla ole oikeat käyttöoikeudet. Hallitusten tulee vaatia oikeutta valtakirjojen käyttää niiden palveluja - merkitys hyväksytty ohjelmisto pinot (eli Windows) kanssa oikea digitaalisia allekirjoituksia. Vernor Vinge oli se oikea. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Kysy Slashdot: Kuinka tulla Yksityinen avaruusteollisuutta insinööri?

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/d3d8KrOAhxk/ask-slashdot-how-to-enter-private-space-industry-as-an-engineer:




Ensimmäisen kerran hyväksytty lähettäjä CtownNighrider kirjoittaa "Olen minun Senior Year lukion hetkellä selektiivinen ohjelman tuleville insinööreille. Olen aina ollut hyvä oppilas ja tuntuu, etten voi päästä useimmat hyvät koulut (MIT on kaukaa haettua, mutta RPI ei). Aion opiskelusta lentokoneteollisuudesta (todennäköisesti tulossa kaksi suurta mekaanisella) yliopistolla ja työskentelee yrityksessä kuin SpaceX kun olen valmistunut. Haluaisin neuvoja kuka tahansa voi tarjota omalle college hakua tai että insinööri yleensä. Asun Upstate NY ja halua matkustaa Super pitkälle, olen ajatellut 5 tunnin säteellä. Olen RPI mitali, joten se on yksi tärkeimmistä valinnoista ja MIT on minun kaukaa haettua, mutta en " m ottaa kova aika kuvauksen, mitä kouluja kannata hakea liian. Tutkijat tulevat ensin kädet alas niin mies / nainen-suhde ja puolueen kohtaus ole liian tärkeä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Lisää haastattelut Maailman Solar Challenge Kilpailijat

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-vGo5eS-1FY/more-interviews-with-world-solar-challenge-competitors:




Mike_EE_U_of_I kirjoittaa kanssa "jatkuva kattavuus Maailman Solar Challenge Australiassa. Nyt jopa ovat haastattelut toiseksi joukkue (Nuon Alankomaista) ja kolmannen sijan Michiganin yliopistossa. Myös olemassa haastattelu tapahtuman järjestäjälle, Chris Sellwood . viralliset ajat eivät ole pois vielä, mutta Nuon saapui maaliin 65 minuutin kuluttua johtajat, ja Michigan saavutti maaliin 103 minuuttia Nuon. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Universal Käyttää DMCA To Get Bad Lip Reading Parodia otetaan alas

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a5x4OjMR-F0/universal-uses-dmca-to-get-bad-lip-reading-parody-taken-down:




Joren kirjoittaa "Bad Lip lukeminen on riippumaton tuottaja tunnetaan nimettömänä karrikoimalla musiikin ja poliittisten videoita redubbing ne humoristisella yrityksiä huuli käsittelyn, kuten Everybody Poops (Black Eyed Peas) ja Gang Fight (Rebecca Black). Mukaan haastattelu Rolling Stone, hän luo täysin uutta musiikkia tyhjästä koostuu hänen huono huuli lukemat, ja asettaa sitten ne alkuperäistä videota, usein muuttaa videon humoristinen vaikutus ja aina lähettämistä linkin alkuperäiseen pois joihin se perustuu. Vaikka Hänen toimiaan on voittanut osalta parodia tavoitteet Michael Bublé ja Michelle Bachman, kaikki eivät ole tyytyväisiä. Kaksi päivää sitten Universal Music Group onnistui saamaan hänen parodia Dirty Spaceman otettu alas YouTubesta, ja huolimatta BLR pyrkimyksiä valittaa, hänen sanojensa mukaan , "UMG olennaisesti sanoi" Me emme välitä jos luulet sen kohtuullisen käytön, haluamme sitä alas. "" Ja YouTube tappoi sen. Joten tämä määritelmän mukainen parodia muotona fair use? Ja jos, niin mitä turvautua, jos jokin on käytettävissä taiteilijoille, jotka joutuvat tässä tilanteessa? "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.


Nokia C5-03, täydellinen älypuhelimen 170 euroa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin kohokohtia Suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa Nokia C5-03 isoveli Nokia C5, mobiili-ja läsnä teille jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaali kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjänsä kosketusnäytöllä ja joitakin muita caracterísitcas jotka tekevät hänestä erittäin täydellinen älypuhelin markkinahintaan tarjotaan, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäytön 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video, radio ja GPS-yhteydet, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 megs sisäisiä, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortin, mutta se sisältää standardi 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka oli tiedossa vasta nyt Symbian S60. Laitteen valikossa hyvä kokoelma kuvakkeita, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaaliset verkostot.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 sisältää pääsyn Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokia-puhelimiin. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokia C5-03 kun me keskustelimme aion olla 170 euroa.


AmtrakConnect WiFi nyt saatavilla vähintään yksi Koillis Regional Train

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/amtrakconnect-wifi-now-available-on-at-least-one-northeast-regio/:


Okei, joten se hieman odotettua myöhemmin , mutta olemme voidessani kertoa, että ainakin jotkut Koillis taajamajunat on nyt täydennetty AmtrakConnect. Tämä (vapaa) WiFi on saatavilla Acela junat jo jonkin aikaa, ja muutama onnekas taajamajunat luoteeseen. Amtrak ei ole vielä varmistunut, että tämän yhteyden, joten emme voi sanoa varmasti, miten monet sen junat on sopivasti täydennetty, mutta tiedämme, että ainakin numero 69, Adirondack, on se, koska olemme käyttää sitä juuri nyt. Yhteys on hieman karkea ja nopeudet ovat ehdottomasti alhainen - ongelmia, jotka voidaan varmasti soveltaa tätä erityisesti rautatieyrityksille jäänne kokonaisuutena.

AmtrakConnect WiFi nyt saatavilla vähintään yksi Koillis Regional Train alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 06:27:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Kanadalainen yhtiö aikoo Solar-Powered Ilmaa raskaampi-Air Ilmalaiva

Mielenkiintoisia uutisia url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2Wy8YhO08M/canadian-company-plans-solar-powered-heavier-than-air-airships:




savuporo kirjoittaa "ylittämällä ilmalaivat lentokoneisiin, Solar Ship aikoo rakentaa alus, joka voi kuljettaa raskaita kuormia pitkiä matkoja pieni hiilijalanjälki. Täytteenä helium, he imeä säteily auringosta antaa energiaa eteenpäin ja täyttää alkuperäisen Design Challenge - carry 1000 kiloa (2205 kg) hyötykuorman 1000 km (621,4 mailia). veneet on ilmaa raskaampaa, ja käyttää yhdistelmää helium täyttöä sen sisustus ja sen nosto kehon deltasiipi muoto pysyä ilmassa. Solar Ship osoittaa suunnitelmat erilaisia ​​kooltaan veneen eri tehtäviä. "


Lue lisää tämän tarinan klo Slashdot.