søndag den 23. oktober 2011

10 Years Of iPod

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sFi09nndfLE/:

ipod-first-gen-5gb

23. lokakuuta 2001, Steve Jobs esitteli iPodin erityinen tapahtuma, komeilu design määrä tulla ikonin. Kymmenen vuotta myöhemmin, brändi on niin vahva kuin koskaan, mutta valitettavasti olemme menettäneet sen keksijä.


Käytä muutama minuutti katsomaan alkuperäisen tuotteen ilmoitus ja tehdä lyhyen retken kehityksen avulla laitteen, joka on kiistatta tärkein Applen historiassa.



Sanon tärkein, sillä vaikka Mac Classic, iMac, ja myöhemmin, iPhone, ovat yhtä arvostettuja jossain, luulen että iPod oli vedenjakaja hetki. Jos iPod epäonnistui, Apple olisi jäänyt boutique tietokoneen Maker arvostama suunnittelijoiden ja kouluja, mutta voi asentaa turvallisesti ohittaa Tech maailmassa. Sen sijaan iPod osoittautui voimakas kiila, de facto-standardi musiikin kuunteluun vuosia, itse asiassa se on vielä vuosia menemään kunnes se lopulta väistyy integroidusta laitteet, kuten älypuhelimet. Ja silloinkin, brändi kestää.


Tämä kiila Applen antoi heille massamarkkinoille uskottavuutta, ruokkinut myynnin valtavasti, ja perusti iTunes kuin markkinat voima, joka häiritsisi koko toimialalle.


IPod on muuttunut vuosien varrella. Mutta joku voisi katsoa nykypäivän 160GB iPod Classic ja tunnista alkuperäistä kuin edeltäjänsä. Jotkut sanovat, että nykyinen malli (saatavilla enemmän tai vähemmän nykyisessä muodossaan vuoden 2008 lopun jälkeen) on aika vaihtaa. Se on jo vaihdettu, vaikka, jonka määrä laitteita. Apple näyttää tarjoavan Classic eräänlaisena julkisen palvelun, laskee, että nuo myynti siirtää siirrettiin uudempia laitteita, ehkä kunnioituksesta sen perintö.


Oli missteps: rivi kosketuspainikkeet kolmannen sukupolven iPod ei kuitenkaan kestänyt kauan, ja surkea värinäyttö ensimmäisen värimallit ei ollut erityisen vakuuttava. "Fat nano" oli, olkaamme rehellisiä, kohde pilkan. Koko akun romahdus oli huonosti hoidetaan. Mutta nämä ongelmat korjattiin ja joka kerta, kuluttajista piti "Ah - nyt se on valmis." Ja sitten tietenkin, Along Came iPhone.


Kymmenen vuotta on helvetin pitkä aika kulutuselektroniikan brändi kestämään, saati asu tekijä tai ulkoasua. Olen vedonlyönti lähes kaikki lukevat tätä on omistanut iPod on tavalla tai toisella, ja luultavasti on iPod muisti stashed jonnekin. Itse muistan vastaanottaa 5.-gen iPod jouluna 2005, ja ulina kunnes voisimme mennä kauppaan seuraavana päivänä ja vaihdan valkoinen yksi musta yksi. Ei ylpeä hetki minulle, mutta ehkä se on yksi Apple.


Joten tässä on Kunnianosoitus yksi tärkeimmistä kappaletta kulutuselektroniikan kaiken aikaa. Voit vapaasti jakaa ajatuksia ja muistoja alla.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar