søndag den 23. oktober 2011

IPod täyttää 10 vuotta, juhlii vuosikymmenen tuhota fyysisen median

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/23/the-ipod-turns-10-celebrates-a-decade-of-destroying-physical-me/:

Kehitys iPod

On vaikea uskoa, mutta se on ollut tasan kymmenen vuotta siitä, kun iPod ensimmäisen kerran paljastettiin, lopulta muuttuvat musiikkiteollisuus ikuisesti. IPod ei ollut ensimmäinen, se ei ollut pienin, se ei ole suurin kovalevyn, mutta se ei ole ikonin tyyliä ja helppokäyttöinen käyttöliittymä, joka johti maaliskuussa pois CD. Kun historiaa Apple on kirjoitettu iPod (ehkä enemmän kuin iMac , OS X tai iPhone ) hyvitetään auttaa keihäänkärki yhtiön toinen tuleminen. Vuosien musiikkisoitin on nähnyt lukemattomia toistojen ja redesigns, ja laajennus tuotelinjan kuuluvia pienempiä laitteita ja kosketusnäytöt - mutta useimmille se rullaa ja valkoinen korvanapit, jotka määrittävät iPod. Toki, mitä nyt kutsutaan iPod classic ei ole nähnyt vakavaa päivityksen jälkeen noin 2007, mutta se pitää vielä erityinen paikka sydämissämme, etenkin niille meistä, jotka eivät toimi heidän musiikkikokoelma muutamia kymmeniä iTunesin lataukset .

IPod täyttää 10 vuotta, juhlii vuosikymmenen tuhota fyysisen median alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 23 lokakuu 2011 13:17:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Yahoo! News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar