mandag den 18. april 2011

Iran sanoo Siemens Auttoi USA, Israel rakentaa Stuxnet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jXGCYcwvKzg/Iran-Says-Siemens-Helped-US-Israel-Build-Stuxnet:

CWmike kirjoittaa "Iranin prikaatikenraali, Gholam Reza Jalali, syytetty Siemens lauantaina auttamaan Yhdysvaltain ja Israelin joukkueet veneet Stuxnet mato hyökkäsi hänen maansa ydinlaitoksia." Siemens pitäisi selittää, miksi ja miten se tarjosi vihollisia tietoa koodeja SCADA ohjelmisto ja luotiin pohja tietoverkkohyökkäys meitä vastaan ​​"Jalali kertoi islamilaisen tasavallan News Service. Siemens ei vastannut pyyntöön kommentoida Jalali syytökset. Stuxnet, joka ensimmäisenä tuli ilmi kesäkuussa 2010, mutta osuma Iranin tavoitteista Useissa aallot alkaen edellisvuodesta on laajasti analysoitu tietoturva-asiantuntijat. Symantec ja Langner viestintäministeriö sanoa Stuxnet tarkoituksena oli soluttautua Iranin ydinohjelmaa rikastamista koskeva ohjelma, piiloutua Iranin SCADA (valvontatehtävä ja tiedonkeruu) valvontajärjestelmät, jotka toimivat sen kasvit, sitten voimaan kaasusentrifugien Motorsin pyörivät vaarallisia nopeuksilla. Jalali ehdotti, että Iranin viranomaiset olisi jatkaa Siemensin tuomioistuimissa ja väitti, että Iranin tutkijat jäljittivät hyökkäys Israeliin ja Yhdysvaltoihin. Hän sanoi tietoja saastuneista järjestelmistä lähetettiin tietokoneita Teksasissa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






SRI julkisti Härkä, DaVinci pommi-laukaisemiseksi pikkuveli

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/sri-unveils-taurus-davincis-bomb-defusing-little-brother/:


Tämä on SRI Internationalin Taurus. Tuonut sinulle mielissä takana DaVinci robo-kirurgi, lyhennettä (14 x 5 tuumaa) paha poika käytetään havaitsemaan ja purkaa IEDs. Possu-tausta nykyisten laitteiden, kuten Talon tai PackBot , laite tuottaa hi-def 3D-kuvia ja haptic palaute (via käsineet) on purkamisasiantuntijoiden huipputekniikan toimintaympäristöjen turvalliselta etäisyydeltä. Mukaan IEEE Spectrum, se toimii niin hyvin, että käyttäjä unohtaa he työskentelevät etänä. Juuri nyt se on prototyyppi, mutta onnea voisi olla alalla jo tänä kesänä.

SRI julkisti Härkä, DaVinci pommi-laukaisemiseksi pikkuveli perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 16:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde IEEE Spectrum | Lähetä | Kommentit

TEPCO esittelee Plan käsitellä Fukushima Crisis

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/OFF6RG4KZP0/TEPCO-Unveils-Plan-To-Deal-With-Fukushima-Crisis:

RedEaredSlider kirjoittaa "Tokyo Electric Power Co julkisti suunnitelman, jossa käsitellään kriisin Fukushima Daiichi ydinvoimalan pahin ydinkatastrofi jälkeen Tshernobylin. TEPCO sanoi säteilytaso pitäisi pudottaa kolmen seuraavan kuukauden aikana. Se kestää noin kuusi kuukautta reaktoreiden saavuttaa "kylmä shutdown", jossa veden lämpötila reaktorin sisään on alle 100 astetta (212 F). Nykyinen suunnitelma jäähdytys reaktoreiden tarkoittaa ruiskuttamalla typpeä reaktorin paineastia. Kaikki neljä vahingoittunut reaktorit kokenut vety räjähdyksiä, kun vettä lämmitetään ydinpolttoaineen, kääntyi höyry ja reagoi zirkoniumin kanssa seoksen suojakuori polttoainesauvojen. Vety, kun se altistetaan hapen polttoaineena. Typpi on inertti kaasu, joten TEPCO toivoo, että se estää räjähdyksiä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






FPS Gaming ja "Just-World Hypoteesi"

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dxethVwtlME/FPS-Gaming-and-the-Just-World-Hypothesis:

Hugh Pickens kirjoittaa "Kun ihmiset todistaja joku on jollain epäonnea, he alttiita ehdotuksia, että henkilö olisi ansainnut, ja näin nähdä epäonnea todisteena karma tai oikeudenmukaisuus - siis" vain "in" juuri maailman hypoteesi. " Nyt pitää kiistelty uusi räiskintäpeli Homefront, joka on pelaat vapaustaistelija on Amerikassa käytössä Pohjois-Korean suurvalta. Johdanto peli menee hyvin pitkälle lievittää kaiken moraalisen epäilyksiä sinulla voi olla noin kytket kimpussa vihollisia se lähdössä heittää sinua. "Näettekö vihollissotilaita paitsi raaistunutta amerikkalainen siviilejä, vaan suorastaan ​​murhaa äidin edessä lapsensa ja kylmästi tossing ruumiiden ympärillä," kirjoittaa James Madigan, gamer on Ph D. psykologiaan. "Viesti on selvä: Hei, nämä kaverit ovat pahoja. Kun annamme sinulle aseen, ampua heidät ja hyvän olon siitä." Madigan sanoo Mielenkiintoista Homefront on, että se ei jää mitään aihiot täyttää, joka vie pelin noin kerronnan syvyyttä. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






ASUS Eee Pad Transformer (UK painos) tarkastelu

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/asus-eee-pad-transformer-uk-edition-review/:


Maailman rakkaussuhde tabletit on kuplii pitkin pinnan alla jo jonkin aikaa, mutta se todella käynnistyi toden teolla vuonna CES 2010 . Takaisin niitä villi päivinä voitte nähdä 15-tuumainen jumbo näytöt , TV-virittimet , ja jopa hybridi pseudo-kannettavat häirinnän tabletti alueen suosikki messuilla. ASUS oli siellä, tietenkin, vaikka se vielä uskoivat nousukas Smartbook kategoria - nykyaikaistettu ottaa netbook että nojautunut ARM CPU ja mobiili käyttöjärjestelmä purkaa enemmän akun ulos kevyempi, ohuempi laite - ja oli kiireinen komeilu upottavan ohut prototyyppi on vain tällainen kone. Valitettavasti siitä ei tullut mitään, että Neo käsite, todennäköisesti koska se vetoaa Android 1.6 ja Tegra 2 System-on-chip, joka oli tuolloin vielä kuukauden päässä osuu markkinoilta.




Nyt on kuitenkin erilainen päivä. 1GHz dual-core Tegra 2 on vihdoin tuotettu määrä, Google on kehittynyt Android versioon 3.0, on erityisesti suunnattu korkea-näytöt, ja ASUS on luopunut ajatuksesta, että näppäimistö on tärkeää kannettavista tietokoneista. Ei, odota, että viime vähän vielä siellä. Eee Pad Muuntaja on 10,1-tuumainen Honeycomb tabletti hyvin sopusoinnussa nykyisen suuntauksen , mutta se on myös valinnainen näppäimistö telakka, muuttaa sen, arvasit oikein, instant Smartbook. Eli tarkoittaako tämä sitä saat kaksi laitetta tai on ASUS ollut liian kunnianhimoinen ja heikentää liikaa? Pääsimme käsiksi £ 380 16GB WiFi-ainoa malli ja sen näppäimistön kaveri (£ 430 kun ostettu pari), jolla pyritään selvittämään. Vastauksia odottavat juuri ohi tauko.


Sony paljastaa hinnat ja koot "Google TV?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:


Näyttää siltä, ​​että joku yhtiön sisällä, tai olet tyytymätön palkoista ja halua pilata yllätys, että yhtiö on valmis tiistaina 12. lokakuuta, tai oikeastaan ​​on halu kulunut. Miksi? Koska ei vain vuotanut tietoja (joita emme tiedä onko se todellinen) on mahdollista kokoa, jossa Google-TV, mutta myös nimiä on ilmestynyt, joka olisi nimeltään kyseisiin malleihin.


Niiden nimet ovat: NSX-24GT1 24 tuumaa, NSX-32GT1 31 tuumaa, NSX-40-tuumainen 40GT1 NSX-46GT1 (arvasit) ja 46 tuumaa. Ja vielä, myös riski, että niiden hinnat olisivat kokonaistyöaika 1300, 1400 ja 1900 dollaria.



Utelias yksityiskohta: jos tämä on totta, halvin Google TV olisi vieläkin kalliimpaa (300 dollaria), että 32-tuumainen malli kalliimpaa kuin Sony on ihmisiä niiden luettelo.


Kirja-arvostelu: R Graafit Keittokirja

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LO70nZzkcis/Book-Review-R-Graphs-Cookbook:

RickJWagner kirjoittaa "Olipa kerran, ajattelin viestintä oli yksi vahva puvut. Valitettavasti muutama vuosi minun ohjelmointi ura tajusin Olen enemmän pää alaspäin codeslinging tyyppi, ei yksi schmoozing johdon tyyppejä. Joten kun olen kohta tehdä, en todellakaan halunnut tietoni valmis tekemään puhu minulle. Tässä ominaisuudessa tämä kirja on erittäin hyvä ase on minun arsenaali. " Lue loppuvuoden Rick katsaus.


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Kysy Slashdot: Älä annan Kirjaudu On Our osasto Server?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nIgVMQat2nM/Ask-Slashdot-Do-I-Give-IT-a-Login-On-Our-Dept-Server:

jddorian kirjoittaa "Olen johtaja kliinisen jako klo yliopistollisen sairaalan (ei radiologian, mutta vastaavasti tech suuntautunut). Kollegani tiedekunta (kymmenkunta) haluat siirtyä paperille kalenteri sähköiseen (öisin ja viikonloppuisin päivystys aikataulussa ). Useimmilla on iPhone tai vastaavia, niin olen suunnitellut CalDAV palvelimelle. sairaalan IT-osastolla ei tarjoa mitään iPhone yhteensopiva kalenteri työkalu, joten ostin (ja rahani) pieni palvelin asennettu BSD ja OpenLDAP tileille, ja asentaa ja konfiguroida DAViCal. jälkeen testasin sitä, en sähköpostitse IT pyytää päästämään portin 8443 kautta sairaalaan palomuurin tälle palvelimelle. tech (kun kysyy mitä porttia 8443 oli), sanoi sallia sataman jälkeen voin antaa hänelle kanssa kirjautumistili koneeseen (vaikka "en tarvitse pääkäyttäjän"). Olin hämmästynyt, ja ottaen huomioon sen, olen yhä nojaten kohti vastustaa pyyntöä, mahdollisesti ottamalla tähän asti ketjua. Olen iloinen jotta kaikki skannata, jotta sillä ei ole turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä, mutta en halua kenenkään muun ole kirjautumistiliä. Mitä lukijat Slashdot ajattelevat? Pitäisikö minun antaa IT kirjautumistili palvelimessa, joka ei ole omistuksessa tai hallinnoi niitä? "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Chrome ominaisuus auttaa Shield sivustot DDoS hyökkäykset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7JbWtm7N75k/Chrome-Feature-Helps-Shield-Websites-From-DDoS-Attacks:

Anonyymi lukija kirjoittaa: "Google on mielenkiintoinen ajatus, miten otetaan terän palvelunestohyökkäyksiä. Uusimmat kehittäjä rakentaa Chrome 12 on vaihtoehto nimeltään" http kuristus ", joka yksinkertaisesti estää käyttäjän pääsyn verkkosivustolle kerran selain on saanut virheilmoituksia URL. Chrome reagoi "back-off aika", joka lisää välinen aika pyyntöjä verkkosivuilla. Jos on tarpeeksi Chrome pyytää tulvia verkkosivuston uhattuna, tämä voisi antaa webmasters jotkut tilaa toipua ikävä DDoS hyökkäys. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Voiko Open Source Hardware ruokkii maailman?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EUMKUv195wM/Can-Open-Source-Hardware-Feed-the-World:

jfruhlinger kirjoittaa "Kun on kyse elintarvikkeiden niukkuuden kehitysmaissa, yksi suurimmista ongelmista on tuotantokapasiteetin: maa, joka voisi olla peltokasvien käyttämällä uusinta tekniikkaa menee vajaakäytössä, koska paikalliset eivät kykyyn rakentaa tai ostaa laitteita. ryhmä, joka kutsuu itse Open Source Ekologia yrittää ratkaista tämä ongelma. He ovat kehittäneet joukon avoimen lähdekoodin laitteiston tekniset tiedot ja 50 eri teollisuuden koneita, joita he kutsuvat Global Village Construction Set. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.






Nokia C5-03, täydellinen älypuhelin 170 euroa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:


Jo tällä viikolla esittelemme joitakin uudistuksia on suomalainen yritys Nokia. Tällä kertaa se on vaihteessa C5-03 Nokia isoveli C5 Nokia, matkapuhelin, ja esitämme jokin aika sitten Gizmos


Nokia C5-03 on ominaista terminaalin kevyt (paino vain 90 grammaa), joka täydentää edeltäjäänsä kosketusnäyttö ja muu ominaisuus saatte hänet hyvin täydellinen älypuhelin markkinahinta, joka on tarjolla, 170 euroa.



Lisäksi kosketusnäyttö 3, 2 tuumaa, Nokia C5-03 sisältää 5 megapikselin kamera, jonka avulla video-, radio-ja GPS-yhteys, Bluetooth, WiFi ja USB.


Mitä muistia, Nokia C5-03 tarjoaa 40 Mt sisäinen, joka voidaan muuntaa jopa 16 Gt, jos käytät microSD-kortti, vaikka sarja sisältää 2 Gb


Koska käyttöjärjestelmä Nokia C5-03 toimii Symbian 1, joka tunnetaan toistaiseksi niin Symbian S60. Laite Ruokalistalla hyvä kokoelma kuvakkeet, jotka tarjoavat suoran pääsyn sähköpostitilejä ja sosiaalisia verkostoja.


Jotkin sovellukset kohokohta Nokia C5-03 on pääsy Nokia Music Store ja Ovi Store, josta voi ostaa musiikkia ja sovelluksia Nokian puhelimissa. Toisaalta, Nokia C5-03 tarjoaa näyttö kaikenlaisten Microsoft Office-asiakirjat, PDF-ja zip.


Hinta Nokian C5-03, kuten sanoin meillä on 170 euroa.


Kävely HECTOR Robot innoittamana kiinni hyönteinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-PtHl_aMBM/Walking-HECTOR-Robot-Inspired-By-Stick-Insect:

Zothecula kirjoittaa "Kun pyritään ymmärtämään, kuinka eläimet liikkuvat tyylikkäästi ja puolestaan ​​tarjoavat robotteja sama kyky, yliopiston tutkijat Bielefeldin's Center of Excellence" Kognitiivisen Vuorovaikutus Technology "(CITEC) ovat kehittäneet hexapod kävely robotti nimeltään HECTOR (Hexapod Kognitiivinen itsenäisesti Liikevoitto Robot). Suunniteltu kuluessa CITEC n monialainen Mulero hanke, robotti hallussaan suurennettu morfologiaa kiinni hyönteinen ja niitä käytetään testipenkkiin eri osastojen ja hankkeiden yliopistossa. "


Lue lisää tämän tarinan on Slashdot.