mandag den 18. april 2011

Päällä: varvastossut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/switched-on-flip-flops/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Tällä viikolla ilmoitus, että Cisco on suljin sen Flip Video liike oli, mutta viimeisin käänne historiassa markkinaosuus johtava laite. Flip sai alkunsa sen jälkeen, kun luoja, Pure Digital, muutti alkuperäistä kertakäyttöisiä videokamera uudelleenkäytettäviksi jälkeen hakkerit osoitti se voitaisiin tehdä. Ja sen menestys jatkui uhmata yleissopimuksen että tuote olisi resonoi vastaan ​​surmasi digitaalikameroiden ja yhä toimivaltainen älypuhelimet, jotka voivat ampua kilpailun - ja jopa teräväpiirtoista - video.



Flip myös noussut yli yhtiöiden markkinaosuus on paljon vahvempi merkit kuten Sony ja Kodak, vaikka jälkimmäinen teki voitot jono hittejä, kuten 1080p-ammunta Zi8 ja vedenpitävä PlaySport . Se jopa taisteli takaisin alkuperäiseen kokeilu Applen iPod nano ja oli vielä tilaa, kun se on debyytti uusimman iPod touch, jossa otettiin HD videon kaappaamiseen ominaisuutta iPhone ja asettanut sen saataville ilman sopimusta. Kyllä, Flip ripustaa kova. Siksi sen peruuttamisesta kertoo todella paljon Cisco, yhtiö joka osti sen noin 590.000.000 dollaria varastossa.



Cisco tarvitaan osoittamaan kasvua kuluttaja tuotelinja, joka ei helposti lisättynä yritysostoilla ja että niistä pikku yhteydessä äidin merkki - jopa vähemmän kuin Linksys, yrityksen verkostoitumisen linjaa. Cisco varmasti kokeillut. Mutta Flip ryhmä teki muutamia vääriä liikkeitä, ojensi kuin pop-out USB-liitin, ja vähän joka jousitettu iloa.

Jatka käsittelyssä päällä: varvastossut


Päällä: varvastossut perin ilmestynyt Engadget Sun, 17 huhtikuu 2011 20:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar