mandag den 18. april 2011

Inhabitat viikko Green: hullu konseptiautoja, Milanon huonekalumessuilla, ja uudet aurinkopaneelit teknologia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/17/inhabitats-week-in-green-crazy-concept-cars-the-milan-furnitu/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.




Maailman uusiutuvan energian sai täristää innovaatioiden tällä viikolla Inhabitat raportoidaan uraauurtava uusi aurinkoteknologian että voisi tehdä aurinkoenergian vanhentunut - katso Engadget on otettava täällä - ja suunnitelma käyttää yhteisiä uuni ruoste tuottaa valtavia määriä edullista energiaa . Näimme myös ekosähköä hankkeiden poimia höyry ympäri maailmaa Pakistan ilmoitti rakentaa ensimmäisen on-verkkoon aurinkokunta , Chevron potkittiin pois suunnitelmista investoida tuulivoimaan Kazakstanin ja Eriksson Arkkitehdit julkisti energiatehokkaan Geode jalokivi kaupunki varten Kiinassa.



Green kuljetus tech puhallettu pois niin otimme tarkastella hullu 23-matkustaja sähkö Superbus että voi lyödä 155MPH ja Phoenix roadster - maailman ensimmäinen biologisesti hajoava auto. Volkswagen kääntynyt myös päät, koska se paljasti kaiken sähköllä käsite versio klassisesta VW Bus, ja näimme kestävä kuljetus lähti kuin Zyvex paljastettiin nanoteknologia Piranha vene , joka on 75% kevyempi, 40% vahvempaa, ja 400% enemmän polttoainetta tehokkaampaa kuin alumiini alusta. Lopuksi esiteltiin useita kuumia uusi vihreä ajoneuvoja Shanghain autonäyttelyssä alkoi kiihdyttää - Luxgen kaikki sähköllä Neora konseptiauton ja Peugeotin Hybrid sxc .



Muita uutisia, olemme tällä viikolla tuonut teille parhaan ja älykkäimmät vihreät tuotteet 2011 Milanon huonekalumessuilla - mistä energiaa absorboivat lamppu , jota ei tarvitse pitää kytkettynä maailman ensimmäinen väriä vaihtava OLED-paneelit on upea riipus valoa tehty täysin kierrätetyistä juoda kartongit . Olemme myös esiteltiin useita malleja vihreämpiä elektroniikka - vallankumouksellinen paperi seoksen , joka voisi liittää gadgetit huomisen ja upea bambu MacBook tapauksessa - ja jaoimme 7 tapoja saada lapsesi innostumaan valokuvauksesta.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar