mandag den 18. april 2011

Jotkut MacBook Airs urheilu nopeammin Samsung terä SSD?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/some-macbook-airs-sporting-faster-samsung-blade-ssds/:


Kun Apple julkaisi uudistetut MacBook Air lokakuussa 2010, paljon oli tehty siirtyä flash varastointi käyttäen varta vasten rakennettu Mini PCI Express muodossa tekijä SSD. Kesti muutaman viikon, mutta nämä SSD lopulta vapautetaan kaupallisesti saatavilla Toshiban Blade X-Gale SSD moduuli, malli TS128C. Nyt näemme käyttäjä käy ilmi MacBook Airs varustettu toisen, jopa nopeammin SSD SM128C osanumero - "SM" vihjaten sen oletettu Samsung valmistus alkuperää. Samsungin SSD onnistuu jopa 260MBps lukea ja 210MBps kirjoittaa nopeudet verrattuna Toshiban 210MBps lukea ja 185MBps kirjoittaa suorituskykyä. Tietenkin, se tuskin epätavallista Applen multi-source-komponenttien. Ja äskettäinen päätös hankkia osia Korean Samsung olisi ollut viisasta pitää just-in-aika syöttö täysin varustettu jälkeen pyyhkäissyt katastrofien Toshiban kotimaassaan Japanissa. Valitettavasti ei näytä olevan mitenkään vahvistaa joka SSD olet aikeissa ostaa ilman halkeilua avata vähittäiskaupan ruutuun ja käynnissä OS X Järjestelmän kuvaus. Onnea sen kanssa.

Jotkut MacBook Airs urheilu nopeammin Samsung terä SSD? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 03:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde AnandTech , MacRumor keskustelupalsta | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar