mandag den 18. april 2011

Philips myy HDTV liiketoiminnan Hong Kong-pohjainen TPV Technology, tulee ruuvaten itsensä rojaltimaksut

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/18/philips-sells-hdtv-business-to-hong-kong-based-tpv-technology-w/:


Philips on valmistanut teevees yli 80 vuotta, mutta tänään sen uusi toimitusjohtaja on ilmoittanut, että tämä kerroksessa historia on päättymässä. Ei voitu luoda voittoa sen HDTV-alue - se hävisi yhtiön € 87 miljoonaa vuoden ensimmäisellä neljänneksellä - Philips pian myymään enemmistön se Hong Kong valmistaja TPV Technology, säilyttäen 30 prosentin omistusosuus ja sopimalla taataan rojaltimaksut on € 50 miljoonaa euroa vuodessa vuodesta 2013 alkaen. Se ei ole huono juttu Hollannin kulutuselektroniikan valmistaja, jonka pohja linjan ensimmäisellä neljänneksellä oli € 137 miljoonaa mustaa, mutta olisi ollut kaksinkertainen, joka oli uusi järjestely on paikallaan. Kaikki 4000 Philips Työntekijät HDTV sateenvarjo siirretään yli TPV, vaikka yhtiö sanoo, ettei halua "markkinoiden väärin, että [se] aikoo lomauttaa paljon työntekijöitä." Mikä ei tarkoita sitä, että näin ei ole. Videohaastattelu Philipsin johtaja Frans van Houten keskustella suunnanmuutosta löytyvät tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Philips myy HDTV liiketoiminnan Hong Kong-pohjainen TPV Technology, tulee ruuvaten itsensä rojaltimaksut


Philips myy HDTV liiketoiminnan Hong Kong-pohjainen TPV Technology, tulee ruuvaten itsensä rojaltimaksujen perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 huhtikuu 2011 05:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink FlatpanelsHD | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar